2777
2789
عنوان

خانومای خوشش سلیقه یه لحظه میان

150 بازدید | 11 پست

دوستان من یه مانتو جلوباز ساده خریدم 

رنگش سورمه ایه 

بعد میخوام خودم تزیینش کنم یکم از سادگی درش بیارم به نظرتون چیکارش کنم؟؟؟؟

عکسش هم در دسترسم نیس بزارم 

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

م یه مانتو ساده جلوباز بلند زرشکی دارم خیلی دوسش میدارم با ساپورت وروسری میپوشم عاااااااااالیه بوخودا یه جیگری میشم😅😅😅😅😅😅😅

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

ساده که قشنگه

بستگی داره جنسش چطوری باشه؟

من یه مانتوی ساده داشتم چون جنسش عالی بود خریدمش

بعد دادم خیاطی برام کوتاهش کرد پایینش گیپور مدل عروسکی دوخت

آستیناشه سه ربع کرد پایین استیناشم گیپور دوخت

خیلی ناز و خوشگل شد

کمربندشو که میبستم انگاری کت نیم تنه و دامن پلیسه کوتاه پوشیدم😁😁😁😁😁

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
م یه مانتو ساده جلوباز بلند زرشکی دارم خیلی دوسش میدارم با ساپورت وروسری میپوشم عاااااااااالیه بوخود ...

عکس لطفا 😁😈😁

ساده که قشنگه بستگی داره جنسش چطوری باشه؟ من یه مانتوی ساده داشتم چون جنسش عالی بود خریدمش بعد دا ...

اقا عکس 😁😁😁😁

اقا عکس 😁😁😁😁

عکسشو ندارم 

این مال ۴ سال پیشه😁😁

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
عکس لطفا 😁😈😁

از گذاشتن عکس معذورم..شناسایی میشم گند بالا میارم😄😄😄😄😄😄😄

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌