2777
2789

بچه ها این ۴ تیکه ها تشک لحاف بالشت و قنداق فرنگی چطوره ؟ کاربردش چقدره؟

اگه اونا را بخرم بعد برا تخت نوزاد که ۹۰ در ۶۰ هس باز دوباره جدا تشک بخرم؟

بعد این سرویس ها که دور حفاظ های تخت را میپوشونه  اونا چجورین؟؟ اونا روتختین؟

اونا ک کنار تخت میذارن گارد تختن....

اره ۴ تیکه خیلی ب درد میخوره

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه سرويس روتختي برا تخت خريذم كه توش ٢تا بالش و لحاف و ملحفه واسه تشك تخت و ٣تا گارد داشت

و يه دم دستي از اين تشك گارد دارا با بالشش و لحافش خريدم

به نظر من كه قنداق مزخرفه منم بچم اخراي فروردين بدنيا مياد زياد به دردم نميخورد

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
من يه سرويس روتختي برا تخت خريذم كه توش ٢تا بالش و لحاف و ملحفه واسه تشك تخت و ٣تا گارد داشت و يه د ...

یعنی ۷ تیکه خریدین؟قیمتش چقدر شد؟ 

بعد کاراییش ماله تخت نوزاد نوجوان؟برا کنار مادر نمیشه پهن کرد؟اره منم قنداق نمیخام 

یعنی ۷ تیکه خریدین؟قیمتش چقدر شد؟  بعد کاراییش ماله تخت نوزاد نوجوان؟برا کنار مادر نمیشه پهن ک ...

اره عزيزم ٧تيكس

هنوز امتحان نكردم ولي گفتش كه واسه تخت نوزاده

تخت منم دومنظورس كه بعدا نوجوان ميشه ولي ملحفه تشكش بزرگه

من ٢ماه پيش ٤٩٠خريدم ديدم قيمتا نجومي ميره بالا

جنس پارچشم مخمله خيلي شيكه خونه مامانمه وگرنه عكس ميدادم

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
اره عزيزم ٧تيكس هنوز امتحان نكردم ولي گفتش كه واسه تخت نوزاده تخت منم دومنظورس كه بعدا نوجوان ميشه ...

اره کاش بود عکسشو میدادی،😁

تخت منم یه نوزاد نوجوان یدونه کنار مادر تا ۲ سالگیشه ۹۰ در ۶۰ نمیدونم برا دوتاش چی بخرم سرویس اگه 

اره کاش بود عکسشو میدادی،😁 تخت منم یه نوزاد نوجوان یدونه کنار مادر تا ۲ سالگیشه ۹۰ در ۶۰ نمیدونم ب ...

باز بپرسي از مغازه ها راهنماييت ميكنن ولي به نظرم برا تختش از اين گرونا بخر برا تخت كنار مادر يه تشك ارزون از اين پشم شيشه ها بخر

منم گهواره خريدم توخونه تشك دارم اونو ميندازم

من زایمانمو ۱۸ تا ۲۰ فروردین زده از شما کیه

منم ٢٧فروردين ولي سز ميخوام احتمالا زودتر بدنيا بياد پسرم

تشک پنبه ای؟یا پشمو شیشه اس؟برا گهواره

اره پشم شيشه اس تو خونه دارم مامانم سرجهازم داده بود اونوهم