2777
2789
عنوان

زیبایی و تناسب اندام

200 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز در رابطه با لیفت سینه اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار بگذارید؟ اینکه کیا انجام دادن؟ به نظر شما پروتز سینه بهتره یا لیفت سینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهرم بعد ازدواجش پیش دکتر سلیمان زاده پروتز سینه  انجام داد خیلی سینه هاش خوشگل شدن. من ...

عهه چه خوب .. خدا کنه بعدا مشکلی پیش نیاد .. اگه تو رفتی به منم خبر بده منم برم یکم انگیزه پیدا کنم  

عزیزم خواهرم بعد ازدواجش پیش دکتر سلیمان زاده پروتز سینه  انجام داد خیلی سینه هاش خوشگل شدن. من ...

اتفاقا دکتر خوب خیلی شرط مهمیه .. عروس ماهم پروتز سینه انجام داد خیلی خوب شده . اسم این دکتر سلیمان زاده خیلی برام آشناس نمیدونم کجا شنیدم🤔🤔