2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ناآروم دارن

553 بازدید | 85 پست

من خستمه مامانا...دخترم ۱ سالو ۹ ماهشه از صبح که بیدار میشه فقط نق و گریه تو ماشین حداکثر نیم ساعت آروم باشه شروع میکنه اذیت کردم منو میزنه میره تو کف ماشین میاد بالا باز میره پایین میخواد فرمون رو تکون تکون بده یا سوییچ رو از جاش در بیاره و هزارتا بدبختیه دیگه میبریمش پارک غیر قابل کنترله فقط میدوه و کارخرابی میکنه همش میفته و بلا سرش میاد بی احتیاطه ارامش نداره مثلا میبریمش پارک این همه وسایل میره تو خیابون باجیغ بغلش  میارمش تو پارک باز میره تو ه خودشو میندازه جلو تاب وقتی سوار تاب میشه هنوز تکونش ندادم میاد پایین...میریم خونه کسی فقط کارخرابی میکنه بلد نیست بااسباب بازیاش بازی کنه تلویذیون کم پیش میاد ببینه خونه کسی میریم فقط وسایل رو پرت میکنه یا میره در کابینتا رو وا میکنه و محکم میزنه تو تلویذیون‌‌.به حرفم گوش نمیده نزدیک ۲ سالشه هنوز حرف نمیزنه معنی داغ و جیز یا هیچی رو نمیفهمه ...نمیدونه کثیفه یه چیزی نباید دست بزنه...من خیلی باهاش کار کردم از بچگی ولی فایده نداره هرکی بهم میرسه میگه خدا صبرت بده...توخونه فقط گریه حوصلمونو سر میبره میبریمش بیرون فضولیاش و ناآرومیاش انرژیمونو میگیره خوابیدنش حداقل ۴۵ دقیقه طول میکشه اونم صدبار بین خواب بیدار میشه و بخاطر بیدار شدنش کل روز رو کسله

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

ببخشید که انقدر طولانی شد...ولی هستم گاهی میزنمش و بعدش پشیمون میشم خودمو میزنم...حتی یه لحظه هم آرامش نداره همش کار خرابی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید که انقدر طولانی شد...ولی هستم گاهی میزنمش و بعدش پشیمون میشم خودمو میزنم...حتی یه لحظه هم آرا ...

خدا بهت صبر بده منکه به معنای واقعی عذاب کشیدم

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

خب برید مشاوره حتما بهتر راهنماییتون میکنن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ای ک هنوز دوسالشم نشده رو میزنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا بهت صبر بده منکه به معنای واقعی عذاب کشیدم

انقدر خستم شوهرم فقط میگه صبرتو زیاد کن میگه بچه س کاریش نمیشه کرد...حتی با گالسگه میریم بیرون بعد یه ساعت کلافه میشه و میخواد بیاد بیرون اگرم بیاد بیرون دیگه نمیتونم کنترلش کنم...ارزو دارم باهاش برم هرید یا بیرون بخدا

انرژیش زیاده بچه باهوشیه.تورو خدا فقط نزنش .باید انرژیشو تخلیه کنه باهاش زیاد بازی کنید ببرش کارگاه ...

اخه چقدر باید بازی کنیم من اینقدر باهاش ماشبن بازی کردم که شدم راننده کامیون

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
بچه ای ک هنوز دوسالشم نشده رو میزنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

من مشکل روحی و روانی پیدا کردم..الان دوساله وضع من همینه و کن اوردم الانم زیر نظر روانپزشکم

پسر منم همین طور خیلی شیطونه چیکار میشه کرد انشاا... بزرگ میشه خانم میشه خستگی این روزها رو از تنت درمیاره برای حرف نزدنش هم یه دکتر ببر خیالت راحت بشه اما بعضی بچه هام خیلی دیر به حرف میان.

معمولا  این بچ ها   وقتی مدرسه میرن خیلی  اروم میشن,   احتمالا  حرف شنویی  از  مربی و  معلم  دارن,    به نظرم اعصاب خودتو خورد  نکن, نزنش با اینکه  حق داری,  بذارش  مهد