سلام...من دو روز از موعود پریودم گذشته واحساس درد زیر دلم و تخمدانهام دارم...سر درد و حالت تهوع دارم..ترشح هم دارم..معده هم احساس سنگینی و درد داره...امروز تست زدم منفی بود....ایا احتمالش هست باردار باشم؟۷ماهه در اقدامم.😢
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
فقط تا چن روز اول کمرم خیلی خیلی کم گاهی درد میکرد ک میگفتم دیگه پریود. میاد. ولی نیومد.
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
طوری بود. ک نوار گذاشته بودم ک اگر اومد کثیف نشم ولی خبری نشد. و. تو شیش هفته مثبت شد.