2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام و احترام

کاربران گرامی

بنده در جریان تبلیغ جدید سایت و مشکلات ناشی از آن هستم. مدیریت قسمت تبلیغات و تصمیم گیری در باره جایگاه تبلیغات شخص دیگری هستند. تمام مواردی از دیروز پیش آمده . مشکلاتی که تبلیغ جدید ایجاد کرده رو به مدیریت مربوطه ارجاع دادم. 

قوا دادند هرچه سریعتر  و تا جائیکه امکن داره تبلیغ رو بردارند. 

گزینه حذف تاپیک هم به علت سواستفاده  کاربران از آن و شناسایی کاربرانی که از روی توهم تاپیک ایجاد می کنند، از دسترس کاربران خارج کردیم. تا کاربران به خودشون بیش از این اجازه ندهند تا سایر کاربران رو اذیت کنند و با عاحساسات آنها بازی کنند

با سلام و احترام کاربران گرامی بنده در جریان تبلیغ جدید سایت و مشکلات ناشی از آن هستم. مدیریت قسمت ...

@مونا_تهرانی عزیزم دوروز دیگ تو چشمونه .صبر میکنیم.تا کمیسیون لغو تبلیغات تصمیمشو بگیره😂😂😂😂

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..
با سلام و احترام کاربران گرامی بنده در جریان تبلیغ جدید سایت و مشکلات ناشی از آن هستم. مدیریت قسمت ...

وای عزیزم شما چقد مردمی هستین....اجازه میدین تاپیک بزنم جوابی ک بهم دادین

داوودم شوهرمهرچی تو بگیدیگه بیشترازین...  
گزینه حذف تاپیک هم به علت سواستفاده  کاربران از آن و شناسایی کاربرانی که از روی توهم تاپیک ایجا ...

عزیزم اصلا هر چی شما بگی😍😍😍😍

داوودم شوهرمهرچی تو بگیدیگه بیشترازین...  
@شوکلاااات

@داودم_دیگه_بیشترازین  

عزیزم مگ نگفتم عین اسم طرف رو کپی باید بکنی یا بنویسی.چرا @شوکلااااات ببین من چنتا ااا از اینا دارم.

بازم اشکالی نداره میریم سر درس بعد 

کپی کردن شما دستت رو میذاری روی اسم مورد نظر بهت پیشنهاد میده کپی نوشتار ادرس میزنی روش میایی قسمت ارسال نظر@رو مینویسی و دستت رو نگه میداری مینویسه جایگذاری میزنی روش .

امیدوارم بتوننی😂😂😂

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..