2777
2789
گذاشتم گلم

خب گزینه پیشنهادی براتون نمیاد؟

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاد عزیزم

خب دیگه، عزیزم‌ بزن رو همون‌ کاربری ک میخوای ابی میشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
فدات عشقم

@داودم_دیگه_بیشترازین  

من الان اسمتون همینطور ک میبینید کپی کردم وحرف اخرو حذف (ن)کردم .بهم شمارو پیشنهاد کرد.،اینجوری سریعتر تگ میشه.

اینو خودم فهمیدما😅😅😅😅😅

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..

اول از همه شرط سنی میزاشتم ک زیر بیست سال نیاد 😏😏😏😏

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
@داودم_دیگه_بیشترازین     من الان اسمتون همینطور ک میبینید کپی کردم وحرف اخرو حذف (ن)کرد ...

چ عالییییی مرسی ک ب منم یاد دادی عزیزم🌹

داوودم شوهرمهرچی تو بگیدیگه بیشترازین...  
🙏چقو خوبی تو گلم🌹

نازی گلم😚

@خاطرهr   دارم تست میکنم😂😂

راحت باش😅