2777
2789
عنوان

بازم باید صبرکنم تا بفهمم نی نیم چیه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست

من ک اصلن انتظار نکشیدم 

برا اولین بار. رفتم دکتر و گف الان دوازده هفته ای دور اومدی همین الان برو سونو ان تی

رفتم و سونوگرافیست حین چک گف جنسیت چیه

بعدم اومدم بیرون فورن ب. شوهرم گفتم 

خداروشکر بچه مامانشو منتظر. نگه نداش

البته ی خانوم رو اونجا دیدم ک ان تی نشون نداده بود اما انومالی گفته بوذ پسره

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد زود میگذره.منپارسال این موقع روزشماری میکردم نی نیم قلبش تشکیل بشه .الان دخترم روپام خوابیده ۵ ...

خدا حفظش کنه گل دخترتو

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی
بمن تو ان تی گفتن احتمالا پسره.منم به همه گفتم الانم استرس گرفتم نخوره تو ذوق مادرشوهرم😁

من که مادر شوهرم فکر میکنه به ما گفتن جنسیت چیو نمیگیم و باور نمیکنن که ما هم بی خبریم

من که مادر شوهرم فکر میکنه به ما گفتن جنسیت چیو نمیگیم و باور نمیکنن که ما هم بی خبریم

منم زنگ زدم بهش گفتم ازخوشحالی گریه کرد...پشیمونم اخه قطعی که نبود.انشاله که بخوبی و بسلامتی نی نیتو بغل بگیری

منم زنگ زدم بهش گفتم ازخوشحالی گریه کرد...پشیمونم اخه قطعی که نبود.انشاله که بخوبی و بسلامتی نی نیتو ...

ایشالا نمیخوره تو ذوقت عزیزم و یه پسر خوشگل و ناز میشه