2777
2789
عنوان

مادرشوهر و جاری من

956 بازدید | 59 پست

من یه جاری دارم از اول خوب حال اینا رو گرفت و بهشون بی احترامی کرد و تا تونست ازشون دوری کرد حالا با شوهرش مشکل پیدا کردن خودشو زده به مظلومیت و مادر شوهر من دلش براش سوخته گرچه که می دونم بازم از زرنگ بازیشه وقتایی که خوبن تا ۳ ماه هم خبری ازشون نیست نه زنگ می زنن و نه می یان ! حالا جوری شده منی که ۷ سال زندگی با اینا رو تحمل کردن و همه جوره احترام گذاشتن ایشون شدن گل سر سبد و همه کاراشو می زنن تو سر من و هی براش دل می سوزدنن و ازش تعریف می کننن جلوی من نمی دونم هدف مادرشوهرم از اینکار چیه ! 

جاریم فقط یکبار اومد خونم اونم نیومد سر سفره و گفت حالم بده غذاشو گرفت رفت خونه ماددرشوهرم خورد اصن محل من نمی ذاشت همش به شوهرم می گفت فلان جون ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خلایق هرچه لایق واسه مادرشوهر تو و من همین عروس ها خوبه دقیقا جاری منم اینجوره مادرشوهرم 7 ساعت راه رفت خونشون ولی درو روش باز نکرد و راش نداد ولی همیشه جلو من ازش تعریف میکنه

دنیات پره احساسه  اما واسه من جا نیست    صد بار منو میبینی       اما حسه پیدا نیست   
به یه ورت بابا ولشون کن باز که برگش سر زندگیش مادرشوهرتو خوب ادب میکنه 😂تو اصن بهشون محل نده فقط بخ ...

خیلی زرنگه قلق اینو پیدا کرده چون من قطع رابطه کردم باهاشون می خواد از طریق مادرشوهرم منو زجر بده

عزیزم خلایق هرچه لایق واسه مادرشوهر تو و من همین عروس ها خوبه دقیقا جاری منم اینجوره مادرشوهرم 7 ساع ...

دقیقا اونقدر براش عزت و احترام می ذاه و تعریف می کنه که حد نداره