تخمدانهام ضعیف بودن دکتر بم متفورمین داده. میخواستم ببینم کسی نتیجه گرفته؟ "دوس دارم دوقلو داشته باشم دکتر گفت متفورمین بخورم با یه امپول بزنم احتمالش زیاد میشه. شما اطلاعاتی دارین در این باره؟"
متفورمین مستقیم رو بارداری اثر نداره که! واسه تنظیم انسولینه و کمک میکنه پریود منظم تری داشته باشین. احتمالا اون آمپولی که میزنی کمک می کنه به آزاد شدن تخمک ها.
"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کردهام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحتهای خشک و خالی نمیشود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار میکند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نشنیدم. متفورمین داروی تحریک تخمکگذاری نیست. به عملکرد تخمدان کمک می کنه ولی من نشنیدم باعث بشه تخمکای بیشتری آزاد بشن. کلومیفن و لتروزول باعث تحریک تخمکگذاری میشن.
"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کردهام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحتهای خشک و خالی نمیشود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار میکند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
زنداداش من تنبلی داشت رفت دکتر متفورمین داد دوقلو باردار شد. الانم بچه هاش یکماهشونه.یه دختر و یه ...
چه خوب خدا نصیب همه کنه😍😍
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین