2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید. خیلی ناراحتم.

98 بازدید | 10 پست

من الان سه روزه که ابروهامو بلید(میکرو بلیدینگ)  کردم. ارایشگر بهم گفته بود که تا سه روز نباید آب بهشون بخوره و باید مدام چرب شون کنم. خب تکلیفم مشخص بود باید وضو جبیره میگرفتم. الان که بعد سه روز میشه بهش آب زد، ارایشگره بهم گفت نباید که خیلی عمیق بشور ی و در حالتی که فقط کف از روش رد بشه و دستمال کاغذی بزاری و برداری. حالا واسه ی نمازم زنگ زدم دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی؛  خانومه میگفت اگه شستنش باعث عفونت میشه نباید بشوری ولی اگه باعث عفونت نمیشه و فقد کمرنگش میکنه باید بشوری. حالا امروز رفتم دوش گرفتم و واسه ی نماز مغرب و عشا اروم با پنبه پاکش کردم و ی ذره شامپو بهش زدم. ولی حالا که میبینم خیلی کمرنگ شده.چون از اول رنگ روشن هم خواسته بودم. به نظرم بیشتر کمرنگ شده. کاش اصلا نمیشستم. وضو م رو هم مثل قبل میگرفتم. خیلی ناراحتم. حالا چیکار کنم؟ 

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول ابرو هام خیلی قشنگ شده بودن. اینقدر ازشون راضی بودم که حد نداشت. ولی حالا... 

ببین بایه باراب خوردن چیزی نمیشه مارک موادش اونقدرمعتبرنبوده تمدیدمیکنه اصلانارحت نباش

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!

نترس منم انجام دادم روز سومی که شستم فکر کردم ابروهام رفته ولی بعد از چن روز ب حالت قبلش برگشت و بعضی از ایرادهاشو هم تو ترمیم درس کردم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
شما که اینقدر مقید هستی باید قبل تر تحقیق میگردی عزیزم 

عزیزم بخدا خیلی مقید نیستم ولی دو دل بودم که به حکمش توجه بکنم یا نه

نترس منم انجام دادم روز سومی که شستم فکر کردم ابروهام رفته ولی بعد از چن روز ب حالت قبلش برگشت و بعض ...

میشه بگی ترمیم رو کجا انجام دادی و هزینه ش چقدر شد؟