2777
2789
عنوان

بخدا مریض شدم از وقتی اومدم😭😒

206 بازدید | 14 پست

از وقتی اومدم نینی سایت مریض شدم یکی شوهرش زدتش یکی میگه شوهرم الان منو تو اتاق حبس کرده یه دختر ۱۷ساله دیگه میگه از خونه فرار کردم... در روز کم کمش ۳نفر تاپیک میزنن کتک خوردیم که در ۹۰درصد مواقع دروغه اصلا گیریم که راست باشه چه دلیلی داره بیای بگی کتک خوردم؟یا بگی از خونه فرار کردم؟راهنمایی کنیم؟کمک کنیم؟یا بیایم شیون کنیم؟چیکار کنیم؟از هرنوع قشری تو این سایت هس بخدا خوب نیس برا پربازدید شدن اینجور چیزارو رواج میدن خب پربازدید بشین چی میشه؟ من نمیتونم درک کنم؟جایزه میدن؟ 😒😒😒😒جنگ روانی راه افتاده بخدا 

ریلکس باش زیاد هم‌توجه نکن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ،اهمیت نده بابا .باور کن طرف اونور نشسته داره تخمه میشکونه و تاپیک جانسوز کتک و خیانت زده،کاربرام واسه اش آه و ناله راه انداختن😄

مگه اعصابتو از سر راه پیدا کردی؟

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

وای منم همین طور 

با هر تاپیک ناراحت کننده ای گریه میکنم در حد مرگ جالب ی اینجاست خیییلیهاشم سرکاری از آب درمیاد

گاهی میگم کاش کلا از سایت میرفتم

خودم کم گرفتاری دارم تاپیکهای سر کاری رو کجای دلم بذارم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بعضیا قصدشون درددله خب😑

الان یه تاپیکی دیدم دختر ۱۷ساله از خونه فرار کرده علتشو میپرسن میگه نمیگم میگن نکن اینکارو میگه نمیشه باید برم راه درستو نشونش میدن از تجربه هاشون میگن قبول نمیکنه بخدا اعصاب ادم میریره بهم که چرا باید دختر ۱۷ساله اینطوری باشه

خخخخ،اهمیت نده بابا .باور کن طرف اونور نشسته داره تخمه میشکونه و تاپیک جانسوز کتک و خیانت زده،کاربرا ...

حالا من نه شاید یکی بارداره میاد میبینه ناراحت میشه گریه میکنه زیر تامیکا چقد دیدم خانوما میگن داریم گریه میکنیم  بعد میبینی طرف با سایه دستشو کبود کرده

من برام جالبه مثلا میگن شوهرم میزندم البته زیاد نه ها فقط سیلی میزنه یا فقط در حد کبودی میزنه. نمید ...

یا میببینی میگه ناراحت نباش شوهر منم منومیزنه خب جرااااا باید اینطور باشه  رواج میدن بعضی کارارو یا انقد ریلکس هستن که انکار وظیفه شوهره کتک زدن

یا میببینی میگه ناراحت نباص شوهر منم متومیزنه خب جرااااا باید اینطور باشه  رواج میدن بعضی کارار ...

بله متاسفانه عادی شدی. 

من تازه که عضو شده بودم واااقعا برام وحشتناک بود این حجم از وحشی گری مردها ولی الان بعد 5 سال با تاسف زیاد برام کاملا عادی شده 

الان یه تاپیکی دیدم دختر ۱۷ساله از خونه فرار کرده علتشو میپرسن میگه نمیگم میگن نکن اینکارو میگه نمیش ...

اومو الان صفحه 3 ام تازه.اما ما ک نمیدونیم چیه تو زندگیش من خودم خدا کمکم کرد ازدواج کردم وگرنه الان معلوم نیس چی سرم میومد.ی باباهایی وجود دارن از جیوون بدتر باباهایی ک ب بچه هاشون چشم دارن بچه هاشونو میفروشن کثیفن و صب تا شب کتک میزنن و....

ولی در کل زیاد این سایتو جدی نگیر عزیزم ک روحیتم خراب کنه مشکلات تو زندگی همه هست هر کی ی جور غصه آدمای مجازیو نخور ولی دلداریشون بده😉❤

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜