2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من بهمن سه ساله میشه

خودم باهاش کار کردم کم و بیش

رنگ ها رو بلده.تا ده میشمره.ولی خب چون حرف زدنش کامل نیست شعر ها رو نمیتونه بگه ولی چند جا فهمیدم حافظه اش خیلی خوبه

کلا زیاد پیگیر اینکه حتما فلان چیز رو بلد بشه نیستم

بچه تا ۷ سالگی فقط باید بازی کنه.وقت یادگیری و آموزش الان نیست

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

دخترم ازدوسالگی چندین شعر بلده بخونه،، سه تاسوره قرآن ازحفظه ورنگها وتاده ریاضی وانگلیسی بلده بشماره،، الانم دوساله و۴ ماهه ست

بیشتر کلیپ تصویری سوره های قرآن براش میزارم میبینه

راستی دوازده امام ازخفظه 

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
دختر من دو سال و دو ماهشه شاید 10تا شعر و بلده تا ده میشمارد دو تا سه تا  رنگ و بلده یه وقت ...

واقعا شعر میخونه ؟ماشالله خدا حفظش کنه

چ‌شعرایی

از چند سالگی حرف زد؟

😍  
دختر من عاشق اینه که براش کتاب بخونم و از کتاب خیلی چیزا یاد گرفته. رنگهای اصلی . شکلهای هندسی اصلی ...

سن رو هم بگيد لطفا

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها من اصلا ب پسرم آموزش جدی نمیدم تو بازی بهش میگم‌توپ ستاره ایتو بیار کتاب نینی مانی گریه نکن و.. اعضای صورتشو وقتی دارم عوضش میکنم میپرسم بسکه شیطونه اینجوری حواسش پرت میشه و نشونم میده ولی اینکه آموزش مستقیم بدم نه الان نزدیک ۲۱ ماهشه ولی بنظرم لازم نیست مستقیم فعلا باهاش کار کنم همه چیزای خونه از قابلمه و قاشق و لیوان و .. میشناسه مارک ماشین ظرفشویی و لباسشویی رو هم نشون میده میگه بوو یعنی بوش.. ای جاااانم فداش بشم ک خوابه الان😍😍😘😘😘

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...