2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصول قلاب باف رو از اینترنت یاد بگیر آموزشش رو برات می‌فرستم. 

هزینش چه قدره؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان عروسک روسی بیشتر روبورسه بافتنی خیلی وقته ازمدافتاده .مدلای روسی رونگاه کن لباسشون بافته اون جوری درست کن حداقل که بتونی بفروشی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

از این کفشم میتونم  برای بچه ببافم.میخوام بدونم چجوری باید به مغازه بفروشم که برام سود داشته باشه چون نمیتونم کانال بزنم و اینکه نمیتونم از دوست و آشنا پول بگیرم.

از 
اموزشش به صورت فیلم هس؟

آموزشش یا عکس نوشته است یا pdf همینجوری برات می‌فرستم.فقط یه آدرس ایمیل بصورت پیام خصوصی بهم بده تا آموزشش و برات بفرستم.من آموزش عروسک توت فرنگی رو از هنر روز خریداری کردم ،اگه آموزشهای بیشتری میخوای به هنر روز سر بزن.سایت تصویر زندگی هم آموزش رایگان قلاب بافی داره.

از 
آموزشش یا عکس نوشته است یا pdf همینجوری برات می‌فرستم.فقط یه آدرس ایمیل بصورت پیام خصوصی بهم بده تا ...

نمیتونیم همکاری کنیم علامت لغو دوستی رو بزنید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اسی کجایی؟ توانستی ازعروسکبافی درآمدکسب کنی؟؟

سلام عزیزم عروسکهام بهتر شدن و بعضی وقتا فامیلا و آشناها ازم میخوان که براشون عروسک ببافم و ه سفارشات فامیل هر از گاهیه همیشه نیست.

از