2777
2789

خو شایدبی مزه میدید نمیخوره . لیمو تازه بریزید تا میتونید غذا بی مزه ندید با اب غوره و ابلیمو زعم بدید به غذاهاش تا بد غذا نشه .

من از اول اول بی مزه غذا ندادم کلااا . حتی تو فرنی نبات مینداختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۶ماهگی شروع کردم .الان نزدیک ۱۰ ماهشه. من طرز قاشق چایخوری اینا نبود هروقت سیرمیشد نمیدادم مثلا تف میکنه یا اوق میزنه یعنی سیره دیگه .بعدم تنوع غذاییتو بیشتر کن .تخم بلدرچین و سیب زمینی و پوره اینا شروع کردی؟برای کم وزنیش کره اضافه کن غذاهاش. سویق هم بگیر تو همه غذاهاش بریز

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
خو شایدبی مزه میدید نمیخوره . لیمو تازه بریزید تا میتونید غذا بی مزه ندید با اب غوره و ابلیمو زعم بد ...

اتفاقا من تمام غذاهایی که بهش میدم نه نمک نه شکر نه نبات نه آبلیمو.. هیچی نریختم و بهش ندادم اینا رو. الان عادت کرده دیگه و خیلی هم خوب میخوره. سعی کنین نزنین

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خو شایدبی مزه میدید نمیخوره . لیمو تازه بریزید تا میتونید غذا بی مزه ندید با اب غوره و ابلیمو زعم بد ...

عزیزم نبات ب دلیل شیرین بودن تا ۱سالگی منع داره لطفا ب نی نی هاتون ندین  .شکر تو فرنیش هم نریزین. طبع کودک ب اون سمت میکشونه. نبات فقط موقع سردی یا دل پیچه فقط اونم همراه با کمی عرق نعنا فقط

پسر منم دو روز دیگه میره تو 8 ماه. من ی ماه زودتر غذای کمکی رو شروع کردم. بخاطر همون تخم مرغ و ماست  و عدس اینا رو تو هفت ماهگی بهش دادم. 

سوپ میشه گفت نزدیک 20 قاشق چایخوری میدم بهش

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اتفاقا من تمام غذاهایی که بهش میدم نه نمک نه شکر نه نبات نه آبلیمو.. هیچی نریختم و بهش ندادم اینا رو ...

عزیزم آبلیمو تازه ن صنعتی برا جذب آهن و خوشمزه شدن غذاشون لازمه .البته مقدار کم .ن زیاد.میتونین تحقیق کنین .ولی باقی موارد حق باشماست

از مزه کره بدش میاد..غذای های انگشتی فقط دوس داره مثلا برنج و له کنم بدم..یا زرده تخمرغ .انگار از قاشق بدش میاد سوپ و چجوری بهش بدم پس نهایت 5 قاشق بخوره بعدش دیگ پس میزنه

عزیزم نبات ب دلیل شیرین بودن تا ۱سالگی منع داره لطفا ب نی نی هاتون ندین  .شکر تو فرنیش هم نریزی ...

کاملا موافقممم باهات گلم

عزیزم آبلیمو تازه ن صنعتی برا جذب آهن و خوشمزه شدن غذاشون لازمه .البته مقدار کم .ن زیاد.میتونین تحقی ...

آره دو قطره آب لیموی تازه میشه زد. منظورم صنعتیش بود

نبات ندید اگر سرماخورده باشه ...بدتر میشن

و شکر اگر علایم اسهال داشته باشه شدید میشه

ب دکترا اعتماد کنید

سرخود چیزی ندید

منم پسرم رفته تو ۱۰ ماه

سوپش یا با ماهیچه یا سینه و فیله

ی کوچولو برنج 

جوپرک

هویج 

پیاز 

ورمیشل یا رشته ماکارانی

جدیدا قارچ یا نخود فرنگی یا کلم بروکلی یا یک چهارم گوجه هر روز ی چی میزنم...

حسابی میخوره و تنش ماشالله سالم بزور نچپونتو دهنش....

ماست کم چرب ۳ق مرباخوری 

از مزه کره بدش میاد..غذای های انگشتی فقط دوس داره مثلا برنج و له کنم بدم..یا زرده تخمرغ .انگار از قا ...

روغن زیتون اضافه کن خب .بی بو .من خودم همیشه میزنم .قلمه بگیر آبشو تو همه غذاهاش استفاده کن .من الان نزدیک ۱۰ماهش همه غذاهاش رو با آب قلم درست میکنم .با بچه بازی بازی بده .منم سرگرم میکنمش میدم بهش یا همسر باشه اون سرگرم میکنه تا کامل بهش ندم دست بردار نیستم