2777
2789
عنوان

شعور گوش کردن

141 بازدید | 8 پست

شده با یکی حرف بزنین بزنه به دادوبیداد جای گوش کردن بعد زورتون هم بهش نرسه...مثلا مادر پدرتون همسرتون یا دادوبیداد کنن یاکتک بزنن یا هر چیز این مدلی...که ادم به غلط کردن میفته از حرفی که زده.بعدم همون رنجش که با حرف حل میشد با ندونم کاری اون طرف میشه کینه میمونه واسه همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بارها و بارها  خیلی بده آدم میاد حرف بزنه مشکلو خل کنه طرف ب جا گوش دادن فقط آماده جواب دادنه اونم نه صحبت معمولی اربده کشی میکنن بعضیا 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
بله بارها و بارها  خیلی بده آدم میاد حرف بزنه مشکلو خل کنه طرف ب جا گوش دادن فقط آماده جواب داد ...

اره آدم کلی باخودش مقدمه چینی میکنه تا بحث بدون دلخوری وتنش باشه اونوقت طرف نمیزاره حرف آدم کامل بشه شروع به داد وبیداد 

بله مادرشوهرم😒

تو این ۶سال خیلی دندون رو جیگر گذاشتم باهاش بحث نکنم

چون میدونم خیلی کولی بازی در میاره

ولی ۲بار اساسی باهاش بحثم شد

باید بودین و میدیدین که چه کولی بازی از خودش در میاورد😫😒

ولی کور خونده خوب نشوندمش سر جاش

شوهرم و پدرشوهرمم طرف من بودن

آخر سر دید گند زده اومد دستم رو بوسید😏

یه صلوات از ته دلت برای 💔

من مادر شوهرم همش همینطوره ، اصلا منطق نداره هر حرفی بر خلاف میلش باشه داد و بیداد میکنه ک گوش نده ، منم همش میگم حقیقت تلخه همش ، یا حرفامو میزنم اونم دادو بیدادشو میکنه اخرشم میگم اخه من دارم با کی حرف میزنم کسی ک اصلا منطق نداره و همش ب زور میخاد حرف خودشو بزنه ، همین حرف اخرم باعث میشه ساکت شه و میدونمم حرفامو میشنیده کامل