2777
2789
   خیلی ناراحتم..تلاشمو میکنم اگه نشد طلاق میگیرم

خیلی اسم طلاق رو نیار. برای شوهرت عادی میشه.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول شامتو جدا کن به بهونه اینکه آخر شبی تنها باشی بیشتر خوش میگذره بعد شامی که شوهرت دوست داره درست کن سر سام شوخی کن با هم حرف بزنین وقتی شوهرت لذت ببره دیگه خودش از خونه در نمیاد

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

مادرم و زن داداشم هم یه جا می نشینند ۸ ماهه ، از بس عروس ش کار نمی کنه و همش می خوابه فقط میاد غذا می خوره و میره، مادرم کلافه شده حالا می خواد بعد زایمان ش تلاش کنه ، تو هم همین کار زن داداش منو بکن و گرنه مادرم اولش می گفتم من عمرا از این پسرم جدا بشم حالا به غلط کردن افتاده😄 

17

وای خدای من....چقدراحت میگی طلاق.بشین زندگیتوبساز درستو بخون.فک کردی طلاق بگیری.همه چی اوکیه عالی میشه.نه عزیزم طلاق بگیری نگاهای مردم حرفای مردم و میخوای چیکاکنی.مگه خاله بازیه .مگه پیرهنه ک خوشت نیومد عوضش کنی.دوس پسرت که نیست.یکم منطقی باش.جای من بودی بااین مشکلات چیکامیکردی.همشم ۲۰سالمه.ولی میبینم توخودم روزبه روزصبرم داره بیشترمیشه روزبه روز.تلاشم بیشتره...توروخدانزنین این حرفارو....

دیگه برام هیچی مهم نیست

به نظر من كه مثلا به شوهرت بگو ميشه فردا ناهارو خونه خودمون دوتايي بخوريم؟ بعد بگو تو هفت ماه حالا ي روز نريم خونه مامانت اينا (با لحن بد نگو كه اون فك كنه ميخواي از رو بدي نري)

بعد يهو دو هفته بعد بگو اون روز دوتايي خيلي خوب بود مياي بازم ي بار دوتايي باشيم؟

و كم كم اين روندو زياد كن 

وقتی میری پایین لباس بنداز تو لباسشویی بعد به بهانه لباسشویی زود برگرد خونه خودت

کم کم رفت امدت کم کن مثلا اگر هرروز میری هفته ای ۳بار برو بهانه بیار سرت شلوغه و اینا

به شوهرت بگو دوست دارم خودم برات غذا درست کنم

چندسال دیگه درس بخونی و بچه دار بشین میتونی جدا بشی از اون ساختمون