سلام میخام دستورشو بذارم بسیااااار ساده هست فقط اگه دوست داشتی شیرینی رو وخاستی درست کنی یه صلوات واسه همه اموات واموات خودت ومادر منم بفرست
اللهم صلی علی محمد وال محمد
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
سلام چه دستور خوبی بنظرتون خمیر نان که کمی طعم شوری داره میشه شیرینش کرد و اینکه حتما باید زرد چوبه زد یا زعفران کافیه زردچوبه طعم شیرینی تغییر نمیده ؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام چه دستور خوبی بنظرتون خمیر نان که کمی طعم شوری داره میشه شیرینش کرد و اینکه حتما باید ز ...
نه گلم نمک نون ضرری به طعمش نمیزنه زردچوبه هم مشکلی نداره خوب البته زعفرون بهتره گفتم اینا دیگه سلیقه ایی ولی خیلییییییی خوشمزس من که بچه هام عاشقشن😊😊😊😍😍
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
ممنون که پاسخ دادید یک مورد دیگر روغنش مثل موقعی که خمیر پنکیک سرخ میشه باید کم باشه یا زیاد ؟؟ باز ...
روغن زیاد میخوره مثله زمانی که کوکو درستذمیکنی روغن بریز هروقت روغن تموم شد باز اضافهذکن درست کنی متوجه میشی خیلیذفوت وفن خاصی نداره
سعی کنید سیاه دونه استفاده کنید چون مزه خیلی بهتری بهش میده البته اگه هم نداشتیدذمشکلی تو اصلش پیشذنمیاد همینجوری هم خوشمزه هست
حتما توی سینی بذارید و باشکر وزرد چوبه ورز بدید چون راحتر ورز داده میشه بعد با دوتاذقاشق به اندازه گردو ازش جدا کن وبذار تو روغن داغ اونجا پهن کن ظاهرش شاید زیبا نباشه مثله کوکو میمونه ولی طعم بسیار خوشمزه ایی داره من که به کیک وبیسکویتهای بیرون طعمشو ترجیح میدم
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت