2777
2789

پسرمم بهش یاد دادم وقتی عصبانیو دلش میخواد یکی رو بزنه بره با دستاش حباب درست کنه 

خودمم گاهی همراهیش میکنم خیلی هم کیف میده 

دیروز دوستش خونمون بود قهر کرد باهاش براش کف اورد  

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موزیک میزارم میرقصم

لاک میزنم

ارایش میکنم

موهامو فر میکنم 

لباسای خوشگل میپوشم

خلاصه از خودم یه هلوی پوست کنده میسازم

بعد به خودم میگم اخه حیف تو عروسک نیست اینجوری غصه بخوری ؟😂😂😂😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
پسرمم بهش یاد دادم وقتی عصبانیو دلش میخواد یکی رو بزنه بره با دستاش حباب درست کنه  خودمم گاهی ...

ای جووونم .چندسالشه؟ 😆😄

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

من دیشب حال و حوصله نداشتم تا ۱ونیم پراشکی کرم دار درست میکردم بعدم خوردم حالمم خوب نشد دوران قبل پریود خر است😑😐

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
الهی عزیزم دور از جون😔😔😔😔چرا من از بی محبتی شوهرم داغون شدم...

منم با شوهرم بحثم شده یجورایی میشه گفت منم از بی محبتیش دلم گرفته 

حالا فردا شبم مهمونی دعوتیم اصن نمیتونم خودمو رو براه نشون بدم  همه میخان بفهمن ناراحتم 

منم با شوهرم بحثم شده یجورایی میشه گفت منم از بی محبتیش دلم گرفته  حالا فردا شبم مهمونی دعوتیم ...

الهی بمیرم برات درکت میکنم عزیزم😔😔😔

انشالله که آشتی میکنین ولی اگه هم نشد خودتو فرداشب شاد بگیر میدونم سخته ولی دیگه چاره ای نیس😢

به خدا مردا آدمو پیر میکنن

وقتایی که حالم بد هس ممکنه یه دوش ابگرم بگیرم تاحالم خوب بشه،

خونه رو نظافت میکنم حالم بهتر میشه 

بعضی وقتا هم که حالم بد باشه میرم سر قبر شهدا تا بهتر بشم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم