خانوما لطفا اگه تجربه ای راجع به این لیزر در رابطه با جوانسازی واژن دارید ممنون میشم راهنماییم کنید🌹🌹🌹
قابل توجه کسانی که اطلاعی ندارن لیزر مونالیزا تاچ برای جوانسازی واژن استفاده میشه.منظور از جوانسازی زیبایی ظاهری و بیرونی نیست.بلکه ترمیم بافت شل شده و آسیب دیده ی داخلیه که در اثر عواملی مثل زایمان یا یائسگی و....ممکنه بوجود بیاد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من لابیاپلاستی با لیزر مونالیزا پیش دکتر فریبا خطیر انجام دادم خیلی راضی بودم. کارش خیلی خوبه. خیلیم ماهره مطبش تو تهرانپارسه شماره تماسشم اینه 77708156
من بعد از زایمانم خیلی ناحیه تناسلیم بد شده بود و احساس می کردم که خیلی گشاد شده برای همین هم رفتم پیش دکترم که زایمان انجام دادم و بهم گفت انقدر زیاد نیست یکم باید صبر کنی و سه ماه بعد بیا برای این کار ببینم به چه صورت شده و بعد از سه از زایمانم رفتم گفت میشه با دو تا سه جلسه لیزر تنگ کردن انجام داد و الان انجام دادم و خداروشکر راضیم . واقعا خدا خیرش بده دکتر ماندانا لطفی یگانه رو هم تو زایمانم خیلی هوامو داشت و هم برای انجام این جوانسازیه
من لابیاپلاستی با لیزر مونالیزا پیش دکتر نگین محبوب انجام دادم. خیلی راضی بودم از کارش. دکتر کاربلدیه. اولش خیلی میترسیدم که بسوزونه ولی خداروشکر دکتر محبوب حرفه ای بودن تو کارشون. آدرس مطبش اینه خیابان پیروزی – بین خیابان سوم و چهارم نیروی هوایی، پلاک 93، بلوک شرقی ساختمان نیکان، طبقه 3، واحد 5 021-77422009