2777
2789
عنوان

ینی کسی هم هست که دوبار طلاق گرفته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5720 بازدید | 126 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره..آبجیم..بدشانسی آورد..اولی ک تو شهر ما یه رسمیه دختر ک دنیا میاد اسم میذارن روش..ابجیمم ک دنیا اومد اسم یکی از اقوامو روش گذاشتن ک اینا ک بزرگ شدن با هم عروسی کنن..خلاصه کلاس هفتم بود که نامزدی رسمی کرد ۱۸سالش بود ک عروسی کرد..دو سال بعد فهمید طرف شیشه میکشه و پخش میکنه..انقد شوهرش تپل و سرحال بود هیشکی باور نمیکرد..خلاصه..بعد از اینکه طلاق گرفت با یه پسری آشنا شد از خودش کوچیکتر بود اومدن خواستگاری ما رد کردیم اونام ول کن نبودن‌..تا ۴ سال ..بعدش دیگه مجبور شدیم قبول کنیم..عقد کردن بعد آبجیم فهمید پسره با یه خانم ۴۵ساله که با پسر کوچیکش همسنه صیغه کرده بودن و خانمه رو تلکه کرده بود خانما هم شکایتش کرده بود ک این آقا پولامو ازم گرفت و نمیده...خواهر منم کارمند بود این چهار سال همه حقوقشو خرج پسره و خانوادش کرده بود..ابجیم ک اینا رو فهمید ب مادر پسره گفت مامانش یه کولی بازی دراورد ک نگو زدنگ زد همه اقوام ما ک دخترتون پسرمو روانی کرده بهش گیر میده و هزارتا فحش بد...۲ماه بعد از عقد دادخواست طلاق داد..یه ماه پیشم طلاق گرفت..مامانم ب ابجیم گف عیب نداره مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن تو ک جای خود داری...الانم ابجیم داره میره کلاس نقاشی و ورزش و ...ک افسرده نشه یه وقت..ب نظرم کار خولی کرد طلاق گرفت تا اینکه با یه بچه طلاق بگیره

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
نه عزیز اسی درست تایپ کرده شما اشتباه میکنی عابرو درسته

آبرو از آب + رو میاد...مثلا کسی ک آبروش میره خجالت میکشه عرق میکنه و آب از صورتش جاری میشه..برا همین به عرق جبین میگن آبرو...آبرو درسته دوستان برین تو فرهنگ معین و دهخدا یه سرچی کنین..عابرو معنی نمیده..

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹