2777
2789

خواهش میکنم فقط مسخره نکنیدا 

من شاکرخدا هستم و نتیجه رو هم به خودش واگذار کردم 

یه دختر دارم شوهرمم میگه  آخرش هرچی خدا بخواد ولی دلم میخاد پسر باشه خیلی دلم میخاد اونم خوشحال بشه 

فقط میشه علائم بارداری که تو هرجنسیت داشتین بگین که از روی اون بشه جنسیت رو حدس زد 

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

عاشق تخمه بودم الان بدم میاد

از گوشت قرمز حالم بد میشه

معدم مرتب ترش میکنه

لرز شدید دارم غروببها

چیز شور رو بیشتر از شیرین دوست دارم

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم هیچ دلیلی نداره...واکنش بدن ادما نسبت به هورمونهای بارداری فرق داره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

فکر نمیکنم زیاد ربطی داشته به علایم اخه من دوتاشون پسرن ولی اصلا شبیه بهم نیستن البته به بارداری الانم مشکوکم میگم شاید دختر باشه خخخ اخه خیلی شیطون تر و کلا ویارم فرق میکرد سر پسرم کلا شیرینی میخوردم این سری ترشیجات . این سری اون قدر چاق نشدم فقط 2کیلو اون سری تو ماه 5 خیلی اضافه کردم دکتر دعوام کرد خخخ

به نظرم الکیه . 

البته دوتا سونو ان تی و غربال گری گفتن پسر ولی دکتره خودم هیچی هنوز نگفته من به حرفه اون بیشتر اعتماد دارم 

دوستم هر بدنی فرق داره 

به نظرم این حست طبیعیه همه ما دوست داریم هم دختر داشته باشیم هم پسر اکثرا

هر وقت اومد سراغت بگو خدایا عاقبتش را بخیر کن سالم باشه صالح باشه راه درست را انتخاب کنه ادمهای شایسته سر راهش باشن

حالا بنا به مصلحت خالقمون که ما نمیدونیم انشاا... حکمتش با خواسته دلت یکی میشه وحاجت روا باشی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

من شنیدم میگن پسر دار بیشتر جنب و جوش داره دختر دار کسله وخوابالو برا دخترم همش ترشی و قره قورت و لواشک و تمر هندی میخواستم برا پسر شیرینی  نمیدونم علمیه یا خاله زنکی برا من اینجور بود

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

سپردم به خدا 

ولی خونواده شوهرمم خیلی پسرین شوهرم میگه دلم میخاد پسر داشته باشیم دیگه وقت برا یکی دیگه نداریم 

خوبیاین یه چیزی بگین دیگه 

حتما باید تاپیک مادر شوهر و عروس و جاری و خواهر شوهر باشه 

خداییش خیلی استرس دارم

راهی بلدین که تا حدود زیادی درست باشه تجربه ش کرده باشین

خواهشا

لطفا

جواب بدین دیگه

هییی باید تاپیک میزدم شوهرم بهم خیانت کرده تا چهارتا کنجاو میشدن میمدن جواب میدادن 

هییی باید تاپیک میزدم شوهرم بهم خیانت کرده تا چهارتا کنجاو ...

سلام عزیزم تستای خونگی رو انجام بده هم سرگرمت می کنه هم استرسو کم میکنه من نمک برام درست بود،

عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍