2777
2789

صفحه ۲۰بودم هنوز😧😧

روحم داشت شاد میشد😣

چرا با روح و روان ادم بازی میکنید اخه😟

اون تایپیکِ مظلوم چیکارتون داشت ترکوندین؟😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جريان اين هارلي چيه كاربر پر حاشيه🤔

بیچاره پرحاشیه نیس پرحاشیه ش میکنن وگرنه کاری ب کسی نداره کلی م مهربونه

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

اینقدردخترخوبیه مودب طفلگ امروزفقط اذیتش کردن😢حالم بهم میخورع ازاینجورآدمای حسودواقعن چرابعضی هاقلبشون اینقدرسیاهه مگه ینفرتودنیای مجازی عزیزوپرطرفدارباشه چی ازاوناکم میشه موندم توکارشون اصلن درکشون نمیکنم 😠😠😠

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
تاپیک هارلی رو چرا بستن باز ؟ تف تو ذات آدم حسود بعد هی اینا میان چس ناله که مادر و خواهر شوهرم ال ...

ذخیره کرده بودم الان اومدم ادامشو بخونم دیدم نیییییست😱😱😭😭😭😭😭

اون روزم یکی فیکشو زد 😐نمیدونم چشونه ملت .😕😕😕

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

اینجور کاربرای حسود رو میبینم فقط دلم برای اطرافیانشون میسوزه هارلی که توی فضای مجازی و نمیبیننش اینجوری باهاش تا میکنن وای به حال اطرافیانشون

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
خیلی دختر گل و باحالیه ی تایپیک زده بود با رعایت شئونات اسلامی ولی باز به زحم نکردن. .ترکید😵😵😵😵

زياد نديدمش ولي همش ميشنوم تاپيكاش تركيده يا هي راجبش تاپيك ميزنن