2777
2789

من 3 ماه و نیممه . امشب یه اتفاقی افتاد که به شدت ترسیدم و از شدت ترس دستام میلرزید و نفسم بند اومد . در حال حاضر به هیچ متخصصی دسترسی ندارم . پزشک عمومی هم هیچ کمکی نکرد . چیکار کنم از سالم بودن بچه ام مطمئن بشم . خیلی میترسم.

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو بارداری ی روز خیلی ترسیدم

بعد تو کتاب نوشته بود هندونه یا ی چیز شیرین بخورین همون موقع 

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
یعنی چی ترس ؟از چی ترسیدی 

یعنی ترس شدید. بچه یه ماهه ی یکی از فامیلا پیش من بود که یهو نفسش بند اومد و کبود شد . هر کاری میکردم نفسش بالا نمیومد . منم تنها بودم . فقط داد میزدم و هر کاری بلد بودم انجام دادم . تا برگشت

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد
یعنی ترس شدید. بچه یه ماهه ی یکی از فامیلا پیش من بود که یهو نفسش بند اومد و کبود شد . هر کاری میکرد ...

عاخی عزیزم 😖ایشالله طوری نمیشه به دلت بد راه نده ۵بار ایت الکرسی بخون به شکمت فوت کن از بلا دور باشی همیشه عزیزم

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...
مطمئنی ؟!!! الان مهمون دارم.  نمیتونم ابراز کنم ولی دلم داره میترکه .

ی شربتی یا ی چیز شیرین بخور چیزی نمیشه 

باردار که بودم تو دستشویی مارمولک دیدم نفهمیدم چطور فرار کردم شیر اب و باز گذاشتم شکمم بزرگ‌بود چنانی میخوردم به در دیوار تا فقط از دستشویی در اومدم داشتم میلرزیدم از ترس ایقد گریه کردم گفتم حالا بچم ناقص شده😅

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله