2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگه وقت نمیگرفتم مثل شما میشدم 

آخه من دکتر خوب هم سراغ نداشتم ، خیلی وسواس داشتم توی انتخاب دکتر ،،، ولی بالاخره راضی شدم برم ، انشالا بعد عید. .. دخترم مدرسش تموم بشه بعد. .. پیش کدوم دکتر رفتی ؟؟؟

خیلی خوشم میاد از مامانای پایه که دختراشونو خوشگل کنن ، دم مامانت گرم 😍😍😍

آخه من دکتر خوب هم سراغ نداشتم ، خیلی وسواس داشتم توی انتخاب دکتر ،،، ولی بالاخره راضی شدم برم ، انش ...

من اولین مطب دکتری که رفتم همینجا بود وقت خالی هم تا اردیبهشت نداشت 

ولی با اصرار من یه کنسلی داشت واسه دهم دی ماه اون نوبت رو داد

من عمل کردم و اصلا درد نداشت و اصلا اذیت نشدم.فقط اون یک هفته ای که مجبور بودم طاق باز بخوابم پشت کلم حسابی درد گرفته بود و نشسته میخوابیدم و یکی دیگه هم اینکه وقتی فیتیله رو از بینیم کشید خیلی بد و چندش بود.بهت توصیه میکنم سریعا اگه شرایطت مهیاست بری و انجام بدی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من عمل کردم و اصلا درد نداشت و اصلا اذیت نشدم.فقط اون یک هفته ای که مجبور بودم طاق باز بخوابم پشت کل ...

اهاااا این دکتره اصلا تامپون نمیزاره 

خداروشکر یه نفر دیگه هم گفت درد نداره کم کم داره ترسم کم میشه

اهاااا این دکتره اصلا تامپون نمیزاره  خداروشکر یه نفر دیگه هم گفت درد نداره کم کم داره ترسم کم ...

موفق باشی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
فیتیله همون تامپونه ؟؟

نه تامپون دوتا چیز مثل پنبست یکی تو یک بینی و یکی تو یک بینی دیگه .اما فیتیله یه بانده لوله ایه که از این سوراخ بینی به اون سوراخ بینی راه داره که خیلی کمک میکنه که بعد از عمل مشکل تنفسی نداشته باشیم.اگر از فتیله استفاده نکنه دکتر تامپون میگذاره .البته بعضی از دکترا که همونم نمیگذارن

نه تامپون دوتا چیز مثل پنبست یکی تو یک بینی و یکی تو یک بینی دیگه .اما فیتیله یه بانده لوله ایه که ا ...

مرسی گلم.  بعد عید میخام برم فقط استرس تامپون دارم.  بازم تشکر برای پاسخت💋