2777
2789
عنوان

206 ام مریضه نمیدونم چشه

313 بازدید | 29 پست

سلام.

ماشینم حالش خوب نیست اما نمیدونم مشکلش چیه میخوام بدونم چشع که ببرمش تعمیرگاه که الکی ایراد نگیرن

تو اردیبهشت ماه موقع استارت وقتی وشن میشد یه تق تق میکرد  بعد چراغ چک چند ثانیه چشمک میزد این اتفاق دو سه بار افتاد و خوب شد

بعد یه ماه پیش وقتی روشن شد یه صدای تق تق میومد البتع صداش و مدلش با قبلی فرق داشت مثل با انگشت زدن رو میز بوذ صداش بعد 5 6 دقیقه راه رفتن خوب شد

دو هفته بعدش ماشین تو بارون و هوای سرد جوش آورد که البته آمپر اخطار نداد فقط بخارش اومد که ترافیک تموم شد اونم خوب شد

و امروز دوباره مشکلی که تو اردیبهشت ررخ داده بوده باز رخ داد استارت و تق تق موتور و چشمک چراغ چک برای چند ثانیه

کسی ممیدونه مشکلش چیه واسه کسی اتفاق افتاده؟ این مشکلات به هم ربط دارن یا اتفاقی هست و هرکدوم مربوط به یه مشکل هست؟

ماشین مدلش قدیمیه 90 هست اما کیلومترش 20 هست

یه بار ترکیده شدم، فکر کنم در آینده هم ترکیده شم بازم چون بلد نیستم جلو زبونم رو بگیرم همش حرف سیاسی میزنم😐 درسته پسرعمه زام اما دخترم👩🏻👩🏻👩🏻با کاربری که ترکیده شد تو تاپیک اولم کلی خانوم مهربون اومدن راهنماییم کردن دستشون دردنکنه، تو اولین تاپیک این کاربری چندنفر فکر کردن کارآگاه هستن نذاشتن کمکم کنن اما مشکلم حل ش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید زیاد بهش توجه نکردی اینجوری شده محیتتو بیشتر کن🤣🤣🤣

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

😂برو از پسر خاله بپرس 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چشم خورده اسپند دود كن  ي دعاهم بنداز ب اينش😐😂

دود کردم فایده نداشت😖😖😖

یه بار ترکیده شدم، فکر کنم در آینده هم ترکیده شم بازم چون بلد نیستم جلو زبونم رو بگیرم همش حرف سیاسی میزنم😐 درسته پسرعمه زام اما دخترم👩🏻👩🏻👩🏻با کاربری که ترکیده شد تو تاپیک اولم کلی خانوم مهربون اومدن راهنماییم کردن دستشون دردنکنه، تو اولین تاپیک این کاربری چندنفر فکر کردن کارآگاه هستن نذاشتن کمکم کنن اما مشکلم حل ش
ببرش دکتر

میترسم ایراد ببزاره الکی چیزایی که سالم هست هم عوض کنه

داداش داری اشتباه میزنی۰😐

۲۰۶ مبارک

ولی این نامه که نوشتی رو ببر بده به یه مکانیک 

آخه اینجا؟؟؟؟؟ بیخیال

ولی امید و تلاشت قابل تحسینِ😁

یک درصد احتمال دادی بین ماها مکانیک ۲۰۶ هم پیدا بشه، نه؟؟😁😁😁😁😁