2777
2789
عنوان

درد و_ا_ژ_ن یا درد رحم

133 بازدید | 12 پست

من کلن در این قسمت ها درد دارم نمیدونم چرا هنوز دکتر نرفتم تازگیا 

چند ماه پیش رفته بودم میگف زخم رحم داری 

ترشح زیاد دارم

آیا کسی تجربه داره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر‌ گفته زخم رحم دارید

تشخیص رو داده دیگه

زودتر واسه درمانش اقدام کنین

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

عنبر نسا دود بده!

زخم دهانه ی رحم هم خوب نیستا! زودتر درمانش کن! با طب سنتی هم درمانش کنی بهتره تا فریز کردن و....

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من باردارنیستم عزیزم میشه بهم بگین روشش رو؟؟ دیگه ضرر نداره 

فک کنم مثل اسفند دود میکنن بعد اون دود باید به قسمتایی که عفونت داره برسه

عزیزم دقیق نمیدونم چجوری برای عفونت رحم استفاده میشه از بقیه دوستان بپرسی بیشتر میدونن

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭
عنبرنسارا برای خانومای باردار خطرناک هست

مگه استارتر بارداره؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من باردارنیستم عزیزم میشه بهم بگین روشش رو؟؟ دیگه ضرر نداره 

عنبر نسا رو بذار داخل اسفند دود کن بعد که کاملا دودش بیرون اومد دامن بپوش برو روی دود، اگه بشینی بهتره داخل دستشویی یا حمام انجام بده