2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا فقط فرنی و لعاب برنج  و حریره بادوم اگه تازه میخوای شروع کنی.این یک ماه فقط همین تا ان شاالله ۷ ماهگی سوپ بهش بده اونم ساده ساده

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
هر غذایی که بهش میدم نمیخوره  چکار کنم بنطرتون

با گوشی سرگرمش کن.من تو گوشیم کلیپ های بچگونه گداشته بودم جلوش میگرفتم محو گوشی میشد منم بهش غذا میدادم.خوب بود این روش البته تا یکی دوماه فقط😁

هر غذایی که بهش میدم نمیخوره  چکار کنم بنطرتون

شاید شیرین دوست نداره طعمش را عوض کن هر بار تا ببینی چی بهتر میخوره شازدم تشنشه اول اب بهش بده بعد غذا

فرنی هم با ارد برنج درست کن  نرم و ابکی باشه سفت باشه نمیخورن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
میشه طرز تهیه لعاب برنج روبگین 

از همون فرنی شروع کن لعاب برنج زیاد ارزش غذایی نداره اگه اصرار داری حتما لعاب برنج بدی حتما از ایرونیای اصیل استفاده کن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من میخواستم لعاب برنج بدن یه دوست شمالیم گفت اصلا نده برنجا همه سم داره اصلا کته هم نکن برا خودتون 

من برنج رو ۸ تا ۱۰ ساعت خیس کردم بعد آب کشی کردم و گذاشتم نیمه خشک که شد آسیاب کردم و دوباره گذاشتم کامل خشک بشه و داخل شیشه داخل یخچال نگه میدارم تو فرنی و سوپ می ریزم براش همراه با سویق میدم بخوره خیلی دوست داره