2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم

536 بازدید | 7 پست

سلام

من تنبلی تخمدان دارم چندماه کلومفین خوردم که باردار بشم اما نشد دوسه ماه دارو نخوردم که این ماه لترزول خوردم و مدروکسی پروژسترون همیشه بعد شش روز از تموم شدن قرص مدروکسی پری میشدم ولی الان نه روز شده و پری نشدم دیشب تست خون دادم منفی بود کسی بوده با این شرایط ولی باردار بوده

یا شاید کیست گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه هرماه پریودم سر وقت بود ۲۴ هرماه بعد از دوماه اقدام و باردار شدن رفتم سونو گفتن کیست ۱۴سان ...

يعني توبارداري كيست داشتي؟؟ بعد عمل كردي توي همون بارداري؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

منم اون ماه هم کلومیفن خوردم هم دوفاستون. قبلش ک فقط دوفاستون تنها خورده بودم سر28پریود شدم. ولی اون سری32روز شد. دکترگفت واسه تنبلیته

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم