2777
2789

سلام، من بجم شنبه دوماهش تموم ميشه اينجا مامانا در مورد تشنج حرف زده بودن منم رفتم نتو خوندمو از اون موقع استرس كرفتم اخه اصلا بجه كوجيك دوروورم نبوده أين بجه اولمم هستو تجربم صفره، بسرم دستش ميبره اوايل مثل يه لرزش بود كه ميكرفتمش قطع ميشدو دكتر كفت اصلا جاي نكراني نيست، الان نميلرزه ولي ميبره نميدونم مال همه ني نيا همين ورى هست يا نه؟ واينكه كاهي به يه نقطه خيره ميشه

ني نياي شمام همينطوريه؟ يااكه خداي نكرده كسي ني ميش تشنج كرده ميشه بكه جه نشونه هايي داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من که تنشنج کرد کبود شد سفت شد بدنش از بدنش کف اومد (بخاطر نارس بودنش . افت قند. عفونت خون)

البته تشنج های خفیف هم هست ولی نترس

ببرش دکتر بازم خیالت راحت شه 

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
اخرهشت ماه

پسر منم یبار بخاطر تب تشنج کرد...خیلیییییی صحنه  بدی بود.

وای خدا یادش افتادم حالم بد شد

تا ماه ها یادشمی افتادم گریم میگرفت

تقصیر خودم بود نتونستم تبش رو کنترل کنم

خدای مهربونم دوستت دارم
نه بابا دوتا پسرای منم همینطوری بودن بخصوص تو خواب همش دست و پاشون میپرید

يعني بريدنش تقريبا مثل لرزش هستش ولي اهسته تر؟ 

خيره هم ميشدن به يه نقطه؟ 

بسرم ٣٨ هفته دنيا اومد، نميدونم از وقتي أين نت لعنتي رو خوندم فكرم دركيره وقتي كريه ميكنه دستش نميل ...

عزیزم صد در صد طبیعیه...همه بچه ها تا زیر شش ماه همینجورین

اما اگه خیلیی میترسی فقط یبار ببر دکتر مغز و اعصاب کودکان و نوار مغز بگیر..کاملا نشون میده تاحالا تشنج شده یا نه

خدای مهربونم دوستت دارم
پسر منم یبار بخاطر تب تشنج کرد...خیلیییییی صحنه  بدی بود. وای خدا یادش افتادم حالم بد شد تا م ...

يعني بخاطر تب؟ جه شكلي بود جي شد؟ 

نه يه تشنج بنهان هست اون منظور منه

پسر منم یبار بخاطر تب تشنج کرد...خیلیییییی صحنه  بدی بود. وای خدا یادش افتادم حالم بد شد تا م ...

من اینقد خودمو زدم چای انگشتام تا مدت ها روی رونم پیدا بود . بعد اون وقت خداروشکرتشنج نداشت 

فقط از تب میترسم شده ده روز نخابم نیمونم بالاسرش تاخوب شه 

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
عزیزم صد در صد طبیعیه...همه بچه ها تا زیر شش ماه همینجورین اما اگه خیلیی میترسی فقط یبار ببر دکتر م ...

از نوار مغز ميترسم أين بس و خدا بعد ٦سال بهم بخشيده، دكتر أطفال كه بردم كفت طبيعيه اما من ذهنم همش دركيره