2777
2789
عنوان

خانوم ایی با سلیقه لطفا میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 55 پست
اصل مطلب همون برا مهمونه ازمن ب تونصیحت بذارکاوراشو.چون خواهرشوهرم سفیده مبلاش مهمون اومده خونش لباس ...

مهمون خودي باشه مثل مامانم اينا بر نميدارم اما يكي خيلي باهاش رودروايسي داشته باشم بر ميدارم

خداياشكرت....❤️ 
منم خونم کاغذ دیواریه هر کی اومده خوشش اومده و اینکه سرامیک دوس ندارم چون موقع پری پا درد میگیرم&nbs ...

چه رنگی زدی شما

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال پيش انجام دادم متري ٤٣ تومن ضد اب و فلان البته ٥٨ بود چون داداشم تو اينكار هستن تو شهرستان ...

یا خداااا ۱۵۰🤕

میخواستیم خونمون رو بسازیم با این وضع گرونی فعلا بیخیال شدیم

این پارکت هم فکر کنم بره جزو آرزوهای دست نیافتنیم با این اوضاع😔

پس به همون موکت و دمپایی بسنده میکنم😂😂😂

یه صلوات از ته دلت برای 💔
یا خداااا ۱۵۰🤕 میخواستیم خونمون رو بسازیم با این وضع گرونی فعلا بیخیال شدیم این پارکت هم فکر کنم ...

اي جانم عزيزم الهي بسلامتي بسازيد. ديگه چي گرون نشده 😔

خداياشكرت....❤️ 

ازلحاظ شیکی ودوام سنگ ازهمه شکیلتره،ولی پارکتم خوبه بهترازسرامیکه.کاغذدیواری هم دوسدارم،اگه خونت کوچیکه استخونی،کرم،باطرحهای ریز بگیر.پارکتتم رنگ روشن باشه.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤