طرز پخت کیک کدو حلوایی :
مواد لازم :
تخممرغ 6عدد درشت،
آرد 1/5پیمانه (لیوان دسته دار)،
شکر 1/5پیمانه (لیوان دسته دار)،
بکین پودر 2قاشق مرباخوری سر پر،
وانیل نوک قاشق چایخوری (خیلی کم) ،
دارچین دو قاشق مرباخوری سر پر،
نمک یک چهارم قاشق مرباخوری،
پوره کدو حلوایی 1/5پیمانه (لیوان دسته دار)،
گردوی خرد شده به میزان دلخواه
طرز تهیه :
سفیده و زرده تخم مرغ رو از هم جدا کرده،
با همزن سفیده ها رو بزنید تا کاملا کف کرده و سفید شود
زرده ها را نیز با همزن بزنید
سپس به شکر که خیلی کم وانیل زدهاید با سفیده و زرده تخممرغ ها مخلوط کنید
با همزن بزنید تا غلیظ و یکدست شود،
پوره کدو حلوایی را به مواد اضافه کرده، با همزن بزنید،
(آرد، نمک، دارچین، وبکین پودر) را با هم الک کنید، و به مواد بیافزایید،
قالب مورد دلخواه خود را با روغن مخصوص قالب کیک کمی چرب کرده و کمی آرد می پاشیم تا ته کیک به قالب نچسبد،
حال مایه کیک را در قالب ریخته، سپس گردوی خرد شده را می ریزیم
قالب کیک را در پنجره پایین فر که کمی قبل روشن کردهایم و روی درجه 176قرار دادهایم، گذاشته وزمان پخت 45دقیقه بوده، اما متناسب با فر خودتان بهتر است زمان پخت را کنترل کنید،
وزمانیکه به چنگال نچسبید کیک پخته شده، باز هم به سلیقه خود شعله بالای فر رو روشن کرده ودر پنجره با لای فر کمی رویه کیک را حرارت دهید تا طلایی شود، البته یک دقیقه بیشتر زمان نمی برد
بعد از سرد شدن ونگهداری در یخچال سرو کنید
کیک آماده است
نوش جان