2777
2789
عنوان

کسی بچش رفلاکس داشته میاد

950 بازدید | 33 پست

سلام‌.کسی بوده بچش رفلاکس شدید داشته باشه که به دارو هم‌جواب نده...توروخدا کسی هست  چیکار کرده و کی خوب میشن بچه ها

بچه‌من یک‌ماه  و رفلاکس داره و به داروهم جواب نمیده😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا رفلاکس با دارو خوب نمیشه گلم اگه بچه ات رو دوست داری بهش این داروهای شیمیایی به خصوص رانیتیدین نده تو بعضی کشورا ممنوعه فروشش اینقد عوارض داره اینجا مثل نقل و نبات تجویز میکنن.

من از امشب میخوام درمان دکتر خیراندیش رو به مدت چهل روز انحام بدم

یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ در یک لیوان عرق نعناع ۵ دقیقه جوشانده بعداز ولرم شدن با مقداری نبات سفید آنرا شیرین کنید و بعد از صاف کردن آن برای نوزادان 4 دفعه در روز  و هر دفعه یک قاشق چای خوری و برای کودکان روزی یک استکان استفاده شود .البته بعد از یکسالگی می توانید بجای نبات از عسل استفاده کنید.
بعد از استفاده از این محلول کودک شما رفلاکس کمتری خواهد داشت و رژیم غذایی جهت کودکان رفلاکسی ، برای مادر و کودک محدودتر خواهد شد .
توجه👌👌👌👌👌👌👌👇
دوباره تکرار میکنم حتما جوشانده آماده شده را صاف کنید تا تخمها گرفته شوند.

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

سلام گلم 

جونم برات بگه دخترمن از۱ماهگی رفلاکس شدیدداشت روزی هزاربارمعدشوکامل خالی میکردتا۱۰ماهگی توبیداری قطره ای شیرنخورد 

وای چه روزای بدی 

هرهفته دکتر

هزارمدل دارو 

شربت رانینتیدین 

قرص های مختلف 

نکسیوم امپرازول موتولیوم هرچی فک کنی ۱۰ماه تمام دادم 

عین ده ماه بالااورد حتی غذای جامد 

الان که ۱۱ماهش تموم شده قرص هاروقطع کردموشده هفته ای دوسه بار 

کفش اهنی بپوش 

تازه اول راهی 

فقط یک جمله رومدام باخودت تکرارکن 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد 

من هرباربالااوردمحبتش کردموبوسیدمش شکمشوماساژدادموگفتم عزیزم زودخوب شو سعی کن باهاش مهربون باشی واخم به ابرونیاری اون واقعااذیته فقط زبون نداره بگه 

واینکه توداروهانکسیوم وموتولیوم ازهمه بهتربودن 

میبوسمت

چه داروهایی دادی

داری اساسی باید بدی با رژیم مناسب

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

دختر من خون بالا میاورد😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نه عزیزم رفلاکس بایدبادارودرمان شه موضوع پیش پاافتاده ای نیست باهربالااوردن تمام مریشون میسوزه تودوخداتزالکی ندید 

دوستای من که داروندادن بچه های ۱سالشون دوباره رفلاکسشون برگشته 

عزیرم اصلااینکارونکن هزارجورمشکل گوارشی میگیرن بعدها 

حتماوحتماداروبده به حرف دکترمتخصص گوش کن

بچه من از سه ماهگی رفلاکس گرفت هر شیری میخورد بالا میآورد شیر آنتی رفلاکس ببلاک دادم بهتره از چهار م ...

منم‌شیرخشک ببلاک میدم اونم بالا میاره

بخدا داغونم

منم‌شیرخشک ببلاک میدم اونم بالا میاره بخدا داغونم

الرژی نداره؟

ممنون ابجی اتفاقا رانیتیدین میخوره امتحان میکنم خدا خیرت بده 😍😍

خدا رو شکر بچه من رانیتیدین رو همون بار اول کلش رو بالا آورد.

من همش دارم زیره دم میکنم میخورم و‌بابونه

خیلی رعایت میکنم

الان بالا آوردنای شدیدش تبدیل به عق کوچولو بعد از آروغ شده.

بلافاصله بعد از شیر آروغش رو نگیر ی خرده ایستاده یا نشسته به صورت عمودی نگهش دار که شیر رو برنگردونه سریع

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
سلام گلم  جونم برات بگه دخترمن از۱ماهگی رفلاکس شدیدداشت روزی هزاربارمعدشوکامل خالی میکردتا۱۰ما ...

وای اشکم در اومد...خدای من.خیلی سخته

یعنی هیچ کاری‌نمیشه کرد؟

خدا بهم قدرت بده پس