اینجا ی کوچولو از دردامون بنویسیم و هر کس خوند و دو تا صلوات فرستاد لایک کنه
خودم اول میگم😢
دلم از بی حرمتیای شوهرم ب خانوادم گرفته، دوس دارم تا شب یلدا اشتی کنن😢😢😢😢
خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
من برات صلوات میفرستم عزیزم منم دلم از بی معرفتی شوهرم گرفته دلم میخواد یکم ثبات اخلاقی داشته باشه یکم صبور یکم گذشت ، نمک نشناسی بودن بدترین ویژگی ایه که داره
برام صلوات بفرستین که خیلی دلم گرفته
چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
من تا حامله میشم دردهای شدید شکمی میگیرم ک علتش نامشخصه حاملکی اولمم ختم خورد بچم نموند بعد حدود دوسال دوباره حامله ام دوباره همون دردا شروع شدن هی بستری میشم دو روز خوبه دوباره شروع میشه لوله گذاشتن تو کلیه هام توروخدا هرکی خوند دعا کنه این دردا قطع بشن ایندفعه بچم صحیح و سالم دنیا بیاد.خیر ببینین عزیزان
من برات صلوات میفرستم عزیزم منم دلم از بی معرفتی شوهرم گرفته دلم میخواد یکم ثبات اخلاقی داشته باشه ی ...
عین شوهر من
خ اذیت میشم ولی هنوز امیدمو از دس ندادم
من تا حامله میشم دردهای شدید شکمی میگیرم ک علتش نامشخصه حاملکی اولمم ختم خورد بچم نموند بعد حدود دوس ...
ان شا الله این بار بچت صحیح و سالم ب وقتش ب دنیا میاد
من نمیدونم چمه باید تا الان از دست میدادم دیگه ولی بی هدف نفس میکشم
خدا بزرگه
ان شا الله روزای خوش نصیب مام میشه❤🌹