2777
2789
عنوان

بیاین ی چای خوشمزه یادتون بدم

3189 بازدید | 11 پست

به رو هسته هاش رو جدا کنین و بریزین توی غذاساز ریز بشه (یا رنده درشت کنین) بعد بریزین توی سینی بزرگ بزارین خشک بشه کامل (هر دفعه زیر و رو کنین ک همه جاش خشک بشه)

بعد مثل تخمه بو بدین روی حرارت کم تا جایی ک رنگش تغییر کنه و قهوه ای بشه

بعد ی قاشق غذاخوری رو مثل چای دم کنین بزارین 10 دقیقه دم بکشه و از مزش لذت ببرین ... رنگش هم مثل چایی میشه مو نمیزنه

تازه بماند که چقدرم فایده داره  واسه بدن (بر عکس چای ساده که میگن خیلی مضر هست*)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالي ميشن من هميشه تو خونه دارم، خيلي خوشمزه اس

چاي ماسالا رو هم امتحان كردي؟؟؟البته با اين خيلي متفاوته اما چون من هردو رو خيلي دوست دارم گفتم احتمالا ذائقه ات به من شبيه😉

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
ن عزیزم ... آماده باید خرید یا میشه درست کرد ؟ 

ميشه درست كرد توي نت سرچ كن ميخك و هل و دارچين و چاي سياه و شير و عسل ولي من چون خودم تاحالا درست نكردم دقيق نميدونم هميشه بيرون خوردم، البته يه بار بيرون تو كافي شاپي جايي امتحان كن كه دستت بياد چجوريه بعد تو خونه درست كن فوق العاده اس

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
ميشه درست كرد توي نت سرچ كن ميخك و هل و دارچين و چاي سياه و شير و عسل ولي من چون خودم تاحالا درست نك ...

وای دلم خواست . من عاشق مزه های جدیدم 

ی چای هندی هم خریدم سفید رنگه اونم باحاله . پر از زنجبیل و اینجور چیزاش رنگشم سفیده

وای دلم خواست . من عاشق مزه های جدیدم  ی چای هندی هم خریدم سفید رنگه اونم باحاله . پر از زنجبی ...

فكر كنم همون ماسالاست با چاي سياه دمش كن بريز تو شير داغ با عسل چون ماسالا هم هنديه فكر كنم همونه

ما که خودمونو راحت کردیم ازین دست سازها. از چای محمود دمنوشو چای گیاهی میگیریم واسه مهمونیامونم باهمونا پذیرایی میکنیم. تنوعش خیلی بالاس و اکثر مزاجاهم باهاش اکین. 

ما خودمون از وقتی رفتیم یه کنگره پزشکی دیدیم اونجا پزشکاهم ازین چاییا استفاده میکنن مشتاق شدیم و ازشون خرید کردیم.

شمارش تو گوشیم هنوز سیوه میذارم شاید به درد شماهم بخوره55805161