2777
2789
دقت سونوگرافی حدود ۷۰درصده و دقت آزمایش خون هم حدود ۸۰درصد. پس زیاد حساس نباش. چون بهترین جاهم که بر ...

من شنیدم تو بیمارستان دولتی یکی رو مجوز سقط داده بودن. بعد رفت یه جای دیگه گفتن بچه ات سالمه. اومده بود شکایت کنه. خیلی می ترسم. من تهرانم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم تو بیمارستان دولتی یکی رو مجوز سقط داده بودن. بعد رفت یه جای دیگه گفتن بچه ات سالمه. اومده ...

برا غربالگری برو جای خصوصی.هیچوقت بیمارستانا نرو.  منم شنیدم یه دکتری بود برا بچه هایی که بینی شون تشکیل نشده بود میگفت سقط کنید. بعضیها سقط کردن بقیه هم ازش شکایت کردن افتاد زندان.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
دورم اما می رم حتما مرسی. نمی دونید حدودا چه قیمت در میاد ؟

نه نمیدونم. میخواستم خودم برم اونجا ولی دکتر گفت کلا سونوگرافی فقط ۷۰درصد احتمال میده. منم دیدم اینطوریه رفتم منطقه خودمون.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
نه نمیدونم. میخواستم خودم برم اونجا ولی دکتر گفت کلا سونوگرافی فقط ۷۰درصد احتمال میده. منم دیدم اینط ...

من رفتم یه دکتر گفت اینا همش برای چاپیدن ادم هاست الکی نرو غربالگری چون درمان که نمی کنن فقط می گن سقط کن