2777
2789
عنوان

میشه بگین کدوم درسته لطفا

145 بازدید | 9 پست

من هفته ۱۸ باید برم سونوگرافی آنومالی جنین حالا نمیدونم درستش وقتی میگن هفته ۱۸ برو یعنی ۱۷ هفته و ۳ روز یا ۱۸ هفته و ۳روز؟؟وقتی من ۱۷ هفته و ۳روزم درواقع تو هفته ۱۸ هستم درسته؟

موندم کدوم هفته میشه هفته ۱۸ بالاخره

گیج شدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار همون ١٨ هفته و ٣ سه روز يا ١٩ هفته

بهتره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
فکر کنم باید ۱۸ هفته تموم بشه.یعنی مثلا ۱۸ هفته و ۱ روز.دکتر به من گفت بین هفته ۱۸ و ۲۰

ممنون همیشه سر هفته ها هنگم که کدوم هفتم بالاخره

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
بزار همون ١٨ هفته و ٣ سه روز يا ١٩ هفته بهتره

مرسی عزیزم 

سلام. شما شهریور ماه ای وی اف کردین گفتین منفی بود بعد از اون حامله شدین ؟به صورت طبیعی یا باز انتقا ...

تو کدوم تاپیک بودین؟ من مرداد انتقال داشتم 

اره منفی شد

بعد به لطف خدا طبیعی حامله شدم

یادم نیست کجا دیدم.خدا روشکر دعا کن منم باردار بشم وبرامون صحیح و سالم بمونه

انشالله عزیزم حتما ❤