2777
2789

آیا کسی ک ۸ سال خیانت کرده اونم با افراد مختلف بدون ایجاد علاقه و کوتاه مدت ، با مشاوره البته به خواست و اصرار خودش ، درست میشه ؟

مشاوره دارو درمانی هم توصیه کردن

خدا هست... پس غمی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه درست نشه بعضی وقتا اونی که خیانت میبینه خودش باید خودشو از اون وضعیت بکشه بیرون(طلاق)

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

گیرم که بر فرض محال این آدم گند کاری رو ترک کنه

آیا شریک زندگیش ۸ سال خیانت با افراد مختلف رو میتونه فراموش کنه و به زندگی شاد و خرمش ادامه بده؟؟؟؟؟

فاتحه اون زندگی خیلی ساله خونده اس به به شریک زندگیش بگید سعی در فرو کردن میخ آهنین در سنگ نداشته باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

میشه دقیقتر بگی از کجا میدونی

خب ما از عقدمون ۸ ساله میگذره و ۶ سالم هست عروسی کردیم و یه بچه ۸ ماهه هم داریم ، تو تمام این سالها چون شغل شوهرم لباس مجلسیه ایجاب میکرد ک شمارشو خیلیها داشته باشن ، همین قضیه و دروغهای مکررش باعث شد که من حرفاشو درباره اینکه این مزاحمه و اون مزاحمه و اینا باور کنم ، در مواردی هم ک معلوم شده خودشم میخواسته با انواع و اقسام بهانه ها قانعم میکرد ک به فلان دلیل کاری و ... مجبور شدم تا زمانی ک من ۲۰ روز بود ک زایمان کرده بودم ک متاسفانه سک س چتشو دیدم و دیگه خودشم راه فراری نداشت و اعتراف کرد که نمیتونه جلوی خودشو بگیره ، خلاصه که دنیا رو سرم خراب شد

خدا هست... پس غمی نیست
گیرم که بر فرض محال این آدم گند کاری رو ترک کنه آیا شریک زندگیش ۸ سال خیانت با افراد مختلف رو میتون ...

شریک زندگیش خودمم که با یه پسر ۸ ماهه گیر کردم و از ۲۰ روزگی پسرم فهمیدم چ بلایی سرم اومده و ماجرا بیخ داره

خدا هست... پس غمی نیست