2777
2789

بین دوتا کتفم تا سرشونه هام و گردنم درد میکنه ب حدی ک ضعف کردم و حالت تهوع دارم کسی میدونه از چیه؟یا حداقل پیش چ دکتری برم؟درضمن سرما هم خوردم میشه از اون باشه؟دیشب ساعت ۲ونیم بادردش بیدار شدم تا الان درد میکنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

درد معده . رفلاکس یا ورم معده دوران بارداری نداری ؟ اگر داری از معده اس . اگر نه که احتمالا بد خوابیدی بخاطر مهره های گردنته . 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم به مدت درد مبکرد و خوب شد، دو سه ماهم بود یادمه

آخه خیلی شدیده همراهش معدمم درد میکنه و بالا میارم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
درد معده . رفلاکس یا ورم معده دوران بارداری نداری ؟ اگر داری از معده اس . اگر نه که احتمالا بد خوابی ...

همزمان با معدم درد میگیره 

آخه خیلی شدیده همراهش معدمم درد میکنه و بالا میارم

بخاطر معده اته . درد معده موذی ترین درده . به سر و گردن و کتف . دست چپ و گاهی به قلبم میزنه . اما منشا معده ست 

بخاطر معده اته . درد معده موذی ترین درده . به سر و گردن و کتف . دست چپ و گاهی به قلبم میزنه . اما من ...

خوب حالا چی بخورم خوب شه؟یه قرص معده دکتر بهم داد تا حالا نخوردم آخه خیلی ازیتم  نمیکرد ولی از دیشب داغون شدم

اگر بالا میاری حتما باید بری دکتر با توجه به ماه بارداریت که بالاس

برم پیش دکتر زنان؟یا عمومی؟

خوب حالا چی بخورم خوب شه؟یه قرص معده دکتر بهم داد تا حالا نخوردم آخه خیلی ازیتم  نمیکرد ولی از ...

چون بارداری هیچی نمیتونم بگم باید بری دکتر برات دارو مناسب بده . فقط اینکه غذای شور و سرخ شده نخور . قبل غذا بعدشم اب نخور . خرما خیلی عالی معده رو گرم میکنه . 

چون بارداری هیچی نمیتونم بگم باید بری دکتر برات دارو مناسب بده . فقط اینکه غذای شور و سرخ شده نخور . ...

باشه مرسی

من ک بین دوتا کتفم گرفتگی داره از اول بارداری.

ببخشید استارتر ی سوال داشتم.پوست شکمم خیلی درد میکنه بخاطر چیه؟چون بچه داره بزرگ میشه این اتفاق میوفته؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
من ک بین دوتا کتفم گرفتگی داره از اول بارداری. ببخشید استارتر ی سوال داشتم.پوست شکمم خیلی درد میکنه ...

آره من دیشب پیش دکترم بودم پرسیدم ازش گفت چون داره کش میاذ درد میکنه