من تجربمو میگم اول اینکه شورت نبوش شلوار راحتی بپوش موقع نشستن تا جایی ک راه داره پاتو بزار باز ...
اره افرین
منکه هنوز شکمم جلو نیست اما گاهی رو پاشنه می شینم تا ب شکمم فشار نیاد
من از فرنگی بدم میاد با اینکه دکتر گفته جفت پایینه و باید از فرنگی استفاده کنی ولی نمیتونم اصلن
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی سفره یکبار مصرف بذاری دور تا دورش و بشینی روش
من اما ی بار رفتم اونم مجبور بودم مسافرت خارج از کشور بود و ایرانی نداش هتل
دیگه دقیقن تا دو روز بالا اوردم و مردمو زنده شدم
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
فرنگی وقتی فقط خودت استفاده کنی چ کثیفی من فقط ازش استفاده میکنم همسرم ایرانی میره
ن همینکه میشینی روش نمیتونی خودتو راحت بشوری ..من چون عادت ب ایرانی دارم موقع زایمانم کل شلوارم درمیاوردم .نمیتونستم خودمو بشورم مکافات داشتم ..من بخاطر هم لخیه طببعی هم سزارین نتونستم ایرانی بشینم
نباید کامل بشینی وزن ات رو بنداز رو نوک انگشت های پات جوری که پاشنه پات بالا باشه تا به شکمت فشار وارد نشه مثل سنگ توالت طبی ها با این تفاوت که پاشنه پا بالاتره