2777
2789
عنوان

همسر بی خیال و بی توجه تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بدی حسن های خودشو داره شوهر این سبکی توی دنیای پر از مشغله و گرفتاری ما با این همه خبرهای بد. نعم ...

چی بگم بخدا چشم

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

مثل مااال من

ولش كن😀

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
چرا ميشه شوهر منم اينطوري بود تو هم لازم نيس زياد خوب باشي وقتي قدر نميدونه

خدایی نمیدونم چجوری بد باشم شاید فکر کنید دروغ میگم ولی واقعا نمیدونم.یعنی شام نپزم؟مگه میشه؟

کلا نسبت به همه اینطوره؟؟؟یعنی اخلاقش اینجوریه؟ اگه اینطوره و اخلاقشه سخت بتونی تغییرش بدی 

اره تقریبا ولی با دوستاش خیلی خوبه جونشم میده

شوهرمنم اینجوری وقتی بهش میگم میگه نمیخوام کسی فکرکنه زن ذلیلم

😂😂😂فکر کنم جواب شوهر منم این باشه.بعد یهسری بهش گفتم چرا اهمیت ندادی گفت من ادمی نیستم جلو جمع بیام بوست کنم!🤐🤐فکر کرده اهمیت یعنی بوس اونم تو جمع😑😑😑😑

مت شکری نکن.اون قدر مرد ها هستن که هزار و یک کثافت کاری میکنن ولی تو جمع به زنه میگن چی میخوری جیگرم. به چشم دیدم که میگم .اصل کار همون خونس. تو خونه باهات خوش باشه جلو جمع اصلا مهم نیست .تازه کمتر حسود هم دارید تو چشم هم نیستید .این طوری دخالت ها هم کمتر میشه .چشم هم نمی خورید .به داشته هات نگاه کن.دوست داری شوهره تو جمع تحویلت بگیره تو خونه محل سگ نده؟قانع باش دختر خوب

بنده ها خدا دارن ....
خدایی نمیدونم چجوری بد باشم شاید فکر کنید دروغ میگم ولی واقعا نمیدونم.یعنی شام نپزم؟مگه میشه؟

نه بابا منظورم اين نيس منظورم محبت بيش از حده بعضي مردا جنبه ندارن بطور غريزي هم هميشه دنبال كسي هستن كه واسش ناز هم بكنه محبت زيادي پرو و زدشون ميكنه بهترين كار واسه اينكه توجهش رو جلب كني دوست داشتن خودته خودتو تو الويت قرار بده

به نظرم تازه بهتره تو جمع بهت توجه نکنه مخصوصا اقوام خودش چون چیزی جز برانگیخته شدن حس حسادت اونا بر ...

بزار حسودی کنن بابا اونا برام مهم نیستن.شاید خانواده شوهرم بدجنسیای خانواده شوهرای قدیمو ندارن اما من فقط بخاطر همسرم باهاشون صحبت میکنمو میرم خونشون.

مت شکری نکن.اون قدر مرد ها هستن که هزار و یک کثافت کاری میکنن ولی تو جمع به زنه میگن چی میخوری جیگرم ...

قانع شدم اصلا. مرسی از حرفای قشنگت قربونت عزیزم

نه بابا منظورم اين نيس منظورم محبت بيش از حده بعضي مردا جنبه ندارن بطور غريزي هم هميشه دنبال كسي هست ...

اینم به روی چشام مرسی دوست خوبم