2777
2789

هفته بیست و دو بارداریمم. دچار سیاتیک بارداری درسمت چپ شدم. خیلی بد اذیت میکنه. خیلی درد میکشم. کسی مثل من بوده تا حالا؟بعد بارداری برطرف میشه؟اخه قبلش سابقه نداشتم من.

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

اطلاعی ندارم گلم

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقد هستم درد کمر دارم حس میکنم سیاتیکه نفسم میره یهو کارم نشسته هست خیلی ب کمرم فشار میاد هر روز هشت ساعت یسره میشینم سر کار بعدشم میشینم میمیرم دیگه،کسی راه حل بلده بگه

من یکککم درد پریود طور داشتم که میزد به پای چپم دکتر گفت شاید سیاتیکه بعدا خوب میشه، هرچند مطمئنم مال من سیاتیک نیست ولی باز حرف دکترو گفتم خیالت راحت شه

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏