2777
2789
هفته دیگه میبرمش فوق تخصص مغز و اعصاب، اونجا گفتار درمان زیر نظر خودشونه، قبلا دو تا گفتاردرمان عوض ...

شاید نیاز به بازی درمانی داره اخه بچه سه ساله خیلی براش سخته نیم ساعت یه گوشه رو صندلی بشینه ولی حتما پیگیری کن.جلوشم نگو خجالتی ؛ روش صفت نذار

hodanoor.candles پیج اینستام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ قوربونت برم چشم.بخدا فردا دقیقا سه بار میرم روبروی آینه ازخودم تعریف میکنم.فقط خدا کنه بابام ت ...

😉همین فرمون برو جلو نهایت بابات میفرسه میای پلو خودم 😆😆

خوب ان شاالله که زیر سایه امام زمان  زندگی شیرینی و داشته باشی عزیزم من گوشیم دیگه داره بیهوش میشه  شب خوش 😍😍

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
زیارت عاشورا حق شناس بخون گلم.من تضمین میدم مشکلت حل میشه

عزیزم درسته که تواون چهل روزهیچ گناهی نبایدانجام بدی مثلااگه نمازصبح قضابشه چله روبایددوباره شروع کرد؟من تعریفشوشنیدم ولی گناه پیش میادمثلاهمین ارایش کردن و... 

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
چشم عزیزم، هفته دیگه نوبت داره انشاءالله این مرتبه جواب بگیریم

انشالله به شرط اینکه روند درمانو تا اخر طی کنی و وسط راه جا نزنی

شاید بیشتر از یکسال طول بکشه.دعا میکنم یه روز تاپیک بزنی که پسرت خیلی پرحرفه 😅😅😅

hodanoor.candles پیج اینستام

😉همین فرمون برو جلو نهایت بابات میفرسه میای پلو خودم 😆😆 خوب ان شاالله که زیر سایه امام زمان &nbs ...

خخخخ خیلی ماهی گلم.انشالله به حق امام زمان تو هم خوشبخت و همیشه خندان باشی.خیلی باحالی و خیلی گلی.شبت خوش پرانرژی

نفسم به نفست بنده
ببین گلم جون خودت قسم بخور دیگه سمت عکس و چیزای اون پسره نری چون بدتر داغ دلت تازه میشه.هروقت میخوای ...

ممنونم عزیزم...

فقط میبینم گاهی چی میزاره پیچش بازه همش وسوسه میشم برم پستاشو ببینم... 

وگرنه سراغ خودش ک نمیرم...

ولی برام سواله همیشه اون زمانی ک من قید داداششو زدم هیییچی نگفت... با اینکه تقریبا صمیمی بود باهام...

حتی خواهر زاده ش زنگ میزد میگفت چی شده و.. ولی اون اصلا...

شاید ازم متنفر شد یا شایدم دوست نداشت زن داداشش شم....

یه جورایی همه تو فامیل منتظر بودن ما با هم ازدواج کنیم.. ولی یهو خبر ازدواج اون همه رو شوکه کرد.... بعضیا ازم پرسیدن بعضیا نگاهشون ازارم میداد...

تو این شرایط اصلا نمیتونستم حس واقعیمو بروز بدم...

دیگه منم چند وقت بعدش ازدواج کردم...

نمیدونم چمه ،یعنی میدونما حس میکنم افسزده شدم ب هیچی میل ندارم میگم خب اخرش ک چی،ناراختم با همه دعوا دارم خستم .اعتقاداتمو از دست دادم بدترین قسمتش همینه ک دیگه اعتقادی ندارم چون خیلی دعا کردم و جواب نگرفتم چندوقته دعا نمیکنم نماز نمیخونم ،راکدِ راکدم.متنفرم ازاین حالم نمیدونم از کی کمک بخوام خدارو ب کی قسم بدم ک کمکم کنه این افسردگی و ناامیدی از پا درم اورده

انشالله به شرط اینکه روند درمانو تا اخر طی کنی و وسط راه جا نزنی شاید بیشتر از یکسال طول بکشه.دع ...

انشاءالله، خودم باهاش کار میکنم، مربی مهد هست، نرم افزار گفتار درمانی هم دارم گوش میکنه ولی تکرار نمی کنه، گفتار درمان خانم و آقا بردم، هر چی خدا بخواد

عزیزم درسته که تواون چهل روزهیچ گناهی نبایدانجام بدی مثلااگه نمازصبح قضابشه چله روبایددوباره شروع کر ...

راستش برا نماز صبح فکر نکنم اینطور باشه.ولی باید تا جایی که میتونی گناه نکنی.مثلا موسیقی حرام.غیبت تهمت دروغ.وآرایشی که مثلا خیلی بد باشه نامحرم جذب کنه.خیلی سخت نیست گلم.این 40روز سعی کن به خدا نزدیک بشی ببین چه کیفی داره حاجتت هم مطمعنن قبول میشه.

نفسم به نفست بنده