2777
2789

سلام وااااای من پسرم پنج ماهس خیلی غذا خوردنو دوست داره من یه هفته ای میشه که بهش بیسکویت مادر و فرنی میدم خوب میخوره امروز رفته بودم بهداشت سوال کردم ازشون گفت وزنش خوبه اصلا بهش هیچی نده الانم از وقتی ما شام خوردیم داشت گریه میکرد شیر میدادم نمیخورد هر کاریم میکردم نمی خوابید همین الان بهش فرنی دادم خورد زود خوابید به نظرتون چیکار کنم ضرر داره یا بهش بدم 

ILoveyou  yazdan  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ۵ ماهش پر شده بهش بده اشکالی نداره.دستور غذایی داری؟

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
روزی یه وعده میدم بقیش شیر میخوره

خیلی خوبه بچه دوم منم خیلی اشتهاش بالاست میخوام منم شروع کنم به غذا دادن

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
روزی یه وعده میدم بقیش شیر میخوره

چندکیلویه؟ازکی غذادادی وچقدروچطور؟که خوش غذاشده میگی عزیزم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️