2777
2789
من تا نشستم تصادف کردم😂

جدی؟

چه اتفاقی افتاد؟

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینکشو میذاری عزیزم

حتما❤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2106735/یه-تاپیک-ثابت-برای-کسایی-که-دغدغه-رانندگی-دارن

چقدر طول کشید اومد گواهینامه ات؟من تقریبا دو ماه شده ولی هنوز نیومده

من که دو هفته ای اومد گواهی نامم

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
تو تاپیک خودت تعریف کردم.زدم به یه پیکان

آهان 

اونو میگی 

اولین تصادفتون بوده

ولی یه چیز میگم 

اصلا خودتو نباز 

بالاخره تصادف برای ماشینه 

و تازه اول راهیم 

ممکنه ازاین خطاها سربزنه 

اما پرو پرو بشین تا راه بیفتی

مطمین باش تمرینت زیادباشه 

استرست ازبین میره و خیلی زود راه می افتی 

ولی یه چیز میگم  اصلا خودتو نباز  بالاخره تصادف برای ماشینه  و تازه اول راهیم  ...

هرچقدم طول بکشه انقد میشینم تا یاد بگیرم.رانندگی کاری نیس که بشه نیمه تموم ولش کرد.تو ذهنمون میمونه عقده میکنیم