2777
2789
عنوان

وزن كم گرفتن جنين

3664 بازدید | 47 پست

سلام من امروز رفتم دكتر بعد از معاينه شكمم گفت جنين كوچيكه نسبت به سن بارداري و فرستاد منو سونو،

بحساب سونوهاي قبليم تازه وارد ٣٢شدم ولي سونو گفت تازه وارد ٣٠شدي و وزنشم ١٦٠٠ ،نميدونم چرا ٢هفته كمتر زدن بخاطر وزن پايينشه؟!وزن كوچولوهاتون تو اين سن چقد بوده؟

خدايا خودت بهم این فرشته رو دادی خودتم سالم نگهش دار ♥️😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فعلا نرفتم ولی خواهر شوهرم تو سی هفته ۱۷۰۰بوده و دکترش هم راضی بوده وبچش خیلی تپله

الان شما تقريبا عين مني، شما اخرين پري كي بوده الان چند هفته اي؟تاريخ زايمانت كي زدن

نه بر اساس سونو ان تی باید حساب کنی که ۳۲ هفته ایی بچه شما ۲ هفته تاخیر رشد داشته که دکترت باید بررسی کنه علتش جیه ممکنه بخاطر خونرسانی ضعیف جفت باشه یا از تغذیه یا کلا جثه ریزی داشته باشه دکترت حاذق بوده که از شکم حدس زده پس بهتره همه چیز را به خودش بسپاری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

من بدلیل جفت سرراهی وعدم خونرسانی به جنین توی34هفته سزارین اوراژنسی شدم رشدجنین عقب مونده بود ایشالله برای شما اینطورنباشه ولی پیگیرباش

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن
نه بر اساس سونو ان تی باید حساب کنی که ۳۲ هفته ایی بچه شما ۲ هفته تاخیر رشد داشته که دکترت باید بررس ...

الان شما چند هفته اي؟؟؟

طبق تيكرت ٣هفته از من كمتري

من بدلیل جفت سرراهی وعدم خونرسانی به جنین توی34هفته سزارین اوراژنسی شدم رشدجنین عقب مونده بود ایشالل ...

واقعااا ميتونه انقد جدي باشه؟؟!!

نميدونم جفت فقط زده فوندال خلفي كه فكنم خوبه،٢هفته ديگه كه به حساب دكتر ٣٤ميشم سونو نوشته

واقعااا ميتونه انقد جدي باشه؟؟!! نميدونم جفت فقط زده فوندال خلفي كه فكنم خوبه،٢هفته ديگه كه به حساب ...

ببین من مشکل داشتم جفتم سر راهی بود وبه همین دلیل خون به بچم نمیرسید بچه من باوزن1570توی34هفته بدنیا اومد اگه بهت میگم نمیخام بترسونمت فقط میگم که پیگیر باشی اگه مشکلی نیست که ایشالله نیست ممکنه ژنتیک بچت اینطورباشه که ریزه میزه باشه

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن