2777
2789
عنوان

فولیکول توروخدا بیاین

1425 بازدید | 25 پست

سلام خانوما من ماه پیش روز ۱۳ هم پریودی رفتم سونوگرافی فولیکولام کوچیک بودن ۱۲ بود سایزشون

ولی دیگ دکتر نرفتم چون نمیخام از همین اولش با قرص و دارو شروع کنم.. من ۳ ماهه اقدامم گفتم حداقل ۶ ماه بدون دارو تلاش کنم.. حالا کوچک بودن فولیکول به معنی تنبلی تخمدان هست آیا؟ داروی گیاهی میشناسین ک فولیکولام بزرگ بشن؟ تو سونوگرافیم نوشته رحم نرمال اندرومتر به ضخامت متوسط در تخمدان اکوی غیرطبیعی یا ضایعه فراگیر دیده نشده در فضای رحمی مثانه و سایر فضاهای لگنی علائم نرمال است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دمنوش  اویشن کوهی میتونین سایزش بالا ببرین

من با فولی 7باردار شدم

یک روز در میون اقدام داشتم 

الان یه پسر 4ساله دارم

میخوام بگم که هرچی خدا بخواد همون میشه

دکتر هم به من گفت امید نداشته باش 

ولی باردار شدم

ان شاءالله قسمت شما بشه

فقط استرس و بنداز دور

خالق هستی، مواظب جوجه کوچولوی من باش😊😊
ببین من سیکلام ۳۲ روز دکتر به من گف فولی های تو دیتر بالغ میشه مثلا روز ۱۵ پری فولی ۱۵ بود سایزش دک ...

من الان ۳ ماه اقدامم ولی فقط ماه پیش درست اقدام کردم .. دو ماه قبلش فقط ۲ بار در ماه بدون جلوگیری رابطه داشتیم.. ماه اولم با همون ۲ بار پریودم ۲۵ روز عقب افتادم بیبی چک هم هاله انداخت یکبار ولی بعد از ۲۵ روز پریود شدم

من با فولی 7باردار شدم یک روز در میون اقدام داشتم  الان یه پسر 4ساله دارم میخوام بگم که هرچی ...

عزیزم ممنونم ازت خدا فرزندتون براتون حفظ کنه و خوشبختیش ببینین 

من هم به امید زنده ام ان شالله خونه منم یک روز صدای خنده بچه ازش بیاد

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
من با فولی 7باردار شدم یک روز در میون اقدام داشتم  الان یه پسر 4ساله دارم میخوام بگم که هرچی ...

آره فقط بایدخدا بخواد من ماه پیش با ۷تا فولی که ۴تا۱۷*۵-۱۷*۱۸*۵-۱۸بودن آمپول آزادسازی هم زدم ولی باردارنشدم

عزیزم ممنونم ازت خدا فرزندتون براتون حفظ کنه و خوشبختیش ببینین  من هم به امید زنده ام ان شالله ...

فدات عزیزم 

ان شاءالله دامن شما هم سبز بشه😘😘😘

خالق هستی، مواظب جوجه کوچولوی من باش😊😊