2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک هجده ماهه

2484 بازدید | 16 پست

دختر هجده ماهشه و فقط این چندتا کلمه رو میگه.

بر مثلا برق

رف یعنی رفت

د یکم کشیده یعنی دست

مم یعنی خوراکی

بابا

دا یعنی داغ

به به

ب ب یعنی نی نی

میگم ساعت چنده میگه ده 

اینا خیلی کمه؟نیاز به گفتار درمانی داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم که اره هست

ولی گفتار درمانی نیاز نیست! خودت صبح تا شب باهاش حرف بزن شعر بخون قصه بخون تا حرف زدن یاد بگیره!

خیلی با بچه ها تون حرف نمیرنین بعد توقع دارین مثل بلبل حرف بزنن؟

تخم بلدرچین هم بهش بده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

نه خوبه ،خودت رو بچه عیب میزاری 

پسر منم 18 ماهشه تو این مایه هاست  البته کمی بیشتر تازه داره دو کلمه ای میگه مثلا  چایی نیخوری     یعنی چایی نمیخوری😚

ولی کلا بچه با بچه فرق داره اصلا بجه تو مقایسه نکن با کسی

من پسر بزرگم بعد دو سال شروع کرد یهو زبون باز کرد

بهداشت میگه خیلی کمه.بچه فامیلمون دو ماه کوچیکترع خیلی کلمه میگه

بعضی بچه ها دیر حرف میزنن بعضیا زود

مثل نشستن، چار دست و پا رفتن ، راه رفتن.

خودت باهاش زیاد حرف بزن

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

برادر زاده منم 2 سالش فقط چنتا کلمه میگه خواهرشم 7 سالشه اولش اینطوری بود الان ماشاالله تو حرف زدن به کسی فرصت نمیده گفتار درمانی نیاز نیس فقط وقتی باهاش حرف میزنین حتما شمرده و یکی یکی کلمات واضح بگین تا کودک متوجه بشه خوب بشنوه ببینه چی میگین تا بتونه اونو ادا کنه تند تند حرف نزنین

پسر منم خیلی دیر حرف زد ولی یهو شروع که کرد کلمات زیادی میگفت همه میگفتن ببر گفتار درمانی من نبردم به دکتر خودش گفتم گفت براش کتاب بخون براش هر کاری میکنی توصیح بده یه شربت امگا جونیور هم بهش داد نگران نباش

پسر من ده ت کلمه میگه

آب _الو_مامان و بابا_چی_این چیه_دِدِه یعنی بده_دَدَ_مرسی_نه_شیر

به نظر من که خیلی کمه بچه خواهر شوهرم همسنشه هر چییی بگی اونم میگه پسر من باید گلوت جر بخوره فقط نگات میکنه

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢
بهداشت میگه خیلی کمه.بچه فامیلمون دو ماه کوچیکترع خیلی کلمه میگه

سلام  بچه شما  دور سرش کوچیک بود  خوب شده  انشالا  تکاملش خوبه ؟منم بچم چهار ماهشه  دور سرش بدو تولد ۳۴الان به زور ۳۹ خیلی نگرانم چی بشه 

سلام  بچه شما  دور سرش کوچیک بود  خوب شده  انشالا  تکاملش خوبه ؟منم بچم چها ...

سلام.نه خوب نشده.تکاملش راه میره شناختشم خوبه ولی حرف در حد چندتا کلمه فقط.الان ۲ سال و هشت ماشه.دورسرش ۴۱

سلام.نه خوب نشده.تکاملش راه میره شناختشم خوبه ولی حرف در حد چندتا کلمه فقط.الان ۲ سال و هشت ماشه.دور ...

انشالا  خوب  میشه  بازم  خوبه  راه میره  و  میشناسه  , دختر  من  چهار ماهشه دور سرش ۳۹ به نظر شما کمه بدو تولد ۳۴بود