2777
2789

اینهمه اسم خوشگل ایرانی

آخه چرا الکس😨

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد خاننده سیاهپوسته افتادم و فرم خوندنش ترسیدم بخدا

کدوم خاننده سیاهپوست؟؟؟؟؟یکم شعورداشته باش نژادپرست من سیاهپوستم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من هنوزحامله نشدم بچم اسم داره.😄

حامله بشي دو دل ميشي من واسه دختر انتخاب كرده بودم پسر شد😁😁😁حالا نميدونم چي بزارم

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
از سیاه پوستیش ترسیدی یا خوندنش؟ چون فکر نمیکنم تبعیض نژادی و سیاه پوست بودن کسی ترسناک باشه :|

نه بابا به رنگ پوستش کاری ندارم خیلی از سیاهپوستا هنرمنداشونو دوسدارم مخصوصا ریحانا

ولی الکس استایلش یجوری بود عمدی میخاست وحشتناک بخونه

شهریارا؛ گو دل از ما مهربانان مشکنید/ورنه قاضی در قضا نامهربانی میکند

جدی؟

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
جدی؟

اره پدرم افریقاییه..دورگه هستم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شما که شعور داری اول منظور منو درک کن بعدا نظر بده لطفا

شهریارا؛ گو دل از ما مهربانان مشکنید/ورنه قاضی در قضا نامهربانی میکند
کارن هم خوبه.من یکی از دوستام خارج میخواست بره اسم بچشو گذاشت کارن.

اره کارن قشنگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”