2777
2789
عنوان

فردا ميخوام برم تأيين جنسيت🥰

223 بازدید | 18 پست

فردا وقت غربالگري دوم و سونو انومالي دارم والبته كلي استرس ولي خيلي خوشحالم كه قراره ني نيم رو ببينم و جنسيتش رو هم بفهميم.البته قراره واسم جشن تأيين جنسيت بگيرن واسه همين فردا فقط مادرم ميفهمه و منو شوهرم و بقيه پنجشنبه😕😕😕

جالبه اينه هركي تابه امروز منو ديده و حتي اونايي كه نديدن همه ميگن بچه ي غنچه پسره!!!حتي قبل حاملگي هم بهم ميگفتن تو قيافت به پسرزا ميخوره!!!ولي من و خانواده ام دلمون دختر ميخواد.نه اينكه پسر دوست نداشته باشم ولي هميشه توي ذهنم بچه ي اولم دختر بود....حالا ببينيم خدا چي ميخواد فقط ارزو دارم يه بچه ي دوست داشتني و خوشگل و سالم بهم بده...

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قيافت به پسرزا ميخوره😂😂😂😂 واي خدا چقد خنديدم

وإلا نميدونم ازكجاشون درميارن ولي دوستامم بهم ميگفتن تو اگه بچه دار بشي يه حسي بهمون ميگه بچت پسر ميشه.البته اين حرفا از رو جنبه تعصبي نبود هااا

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
وإلا نميدونم ازكجاشون درميارن ولي دوستامم بهم ميگفتن تو اگه بچه دار بشي يه حسي بهمون ميگه بچت پسر مي ...

منم همه بهم ميگفتن دختر مياري حتي مامانم خاب ديده بود خودمم باورم شده بود سونو گفت پسر گفتم نه اشتبا ميكنين😂

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

تعیین درسته 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم همه بهم ميگفتن دختر مياري حتي مامانم خاب ديده بود خودمم باورم شده بود سونو گفت پسر گفتم نه اشتبا ...

اره دقيقا انقدر به منم گفتن كه پسره منم ديگه ميگم پسره و اين جشن تايين جنسيت الكيه چون همه ميدونن پسره...ولي خدايي اگه دختر باشه سوپرايز واقعي ميشه😂😂😂

به این چیزا نیس

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
قیافت به پسرزا میخوره یعنی چه شکلی هسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورشون اين بود كه اگه بچه دارشي احساس ميكنيم بچه ات پسر ميشه😂😂🤣

اره دقيقا انقدر به منم گفتن كه پسره منم ديگه ميگم پسره و اين جشن تايين جنسيت الكيه چون همه ميدونن پس ...

عزیزم “تایین” اشتباهه مینویسی! تعیین جنسیت

اون “تامین” هستش که با الف نوشته میشه 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️